Βόλεϊ: Πλήγμα στον Φοίνικα Σύρου – Εκτός Final Four ο Στοΐλοβιτς, θετική στον κορονοϊό η γυναίκα του

Χωρίς τον Φίλιπ Στοΐλοβιτς θα παραταχθεί ο Φοίνικας Σύρου στα ματς του final four του πρωταθλήματος. Ήταν κάτι που είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Ορφανός στη συνέντευξη τύπου εν όψει των ημιτελικών αγώνων στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του σέρβου ακραίου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό κι έτσι άναψε «κόκκινο» στο ταξίδι του προς την Αθήνα για τα παιχνίδια της

Volley League.

Η σύζυγος του άσου του Φοίνικας Σύρου αφίχθη στη Σύρο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (25/06). Όπως ισχύει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υποβλήθηκε σε τεστ με την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Αθήνας (τα αποτελέσματα βγαίνουν αργότερα), ενώ είχε ήδη φτάσει στο νησί των Κυκλάδων.

Ευτυχώς η γυναίκα του σέρβου ακραίου δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν από την ομάδα του Γιάννη Ορφανού. Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ της ομάδας της Σύρου βγήκαν αρνητικά κι έτσι κατάφεραν να ταξιδέψουν για την Αθήνα.

Όχι όμως και ο Φίλιπ Στοΐλοβιτς που μπήκε σε υποχρεωτική καραντίνα αν και το δικό του τεστ βρήκε αρνητικό. Η σεζόν για τον σέρβο ακραίο κάπου εδώ ολοκληρώνεται άδοξα αφού δε θα είναι διαθέσιμος για τα ματς.

Όπως είναι λογικό στα μέλη των ομάδων της Volley League επικρατεί αναστάτωση. Οι αγώνες ξεκινούν σε λίγες ώρες και ουδείς γνωρίζει πώς θα ολοκληρωθούν.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα