Βόλεϊ: Η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού στον δρόμο για την κορυφή

Η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα Τετάρτη (19:30) την τουρκική Μπούρσα, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup. Ο επαναληπτικός θα γίνει το Μ. Σάββατο στην Προύσα.

Όπως σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης τύπου του CEV

Challenge Cup 2017 «οι δύο καλύτερες ομάδες φέτος στο Challenge Cup έφτασαν στον τελικό. Για εμάς η ευρωπαϊκή χρονιά ας πούμε ότι ξεκίνησε στην Μπούρσα με το διεθνές τουρνουά και θα ολοκληρωθεί εκεί, στο δεύτερο τελικό. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από τον αντίπαλό μας. Θεωρώ ότι ο κόσμος που θα έρθει αύριο στο Ρέντη, αλλά και στον επαναληπτικό στη Τουρκία, θα απολαύσει βόλεϊ υψηλού επιπέδου, που είναι πολύ σημαντικό για το άθλημά μας».

Από την πλευρά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πορεία μας, είναι πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που φτάνει σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, που παίζει σε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν είναι το φαβορί, αλλά έχει τον πρώτο λόγο. Σε έναν τελικό θέλεις να πάρει τον τίτλο και τη νίκη. Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας. Ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει το κάτι παραπάνω, την ώθηση που θέλουμε και είμαστε χαρούμενες που θα παίξουμε αύριο σε έναν κατάμεστο γήπεδο».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα