Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία Κούρδου στην καφετέρια του Παπαγιάννη στο Περιστέρι

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία που σημειώθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο σε καφετέρια στο Περιστέρι έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Η δολοφονία που έγινε τον Ιούλιο του 2019 εξιχνιάστηκε πρόσφατα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και αφορούσε στον φόνο ενός 25χρονου Κούρδου στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

στο Περιστέρι με κίνητρο την εκδίκηση.

Το θύμα ενώ καθόταν σε καφετέρια, δέχθηκε ένοπλη επίθεση από άγνωστο άνδρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 25χρονος είχε δολοφονήσει έναν 33χρονο Αλβανό λίγες ημέρες πριν. Κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου, είναι τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών, που τον σκότωσαν στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου φίλου τους.

Στο βίντεο, διακρίνεται ο δράστης να μπαίνει οπλισμένος στην καφετέρια και στη συνέχεια πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κούρδο. Στη συνέχεια, αντί να εξαφανιστεί, παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του, ενώ αποφασίζει να αποχωρήσει, μόνο όταν το κοντάκι του όπλου σπάει και η γεμιστήρα πέφτει κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα