Βίντεο ντοκουμέντο: H στιγμή που ο απαγωγέας στη Λάρνακα οδηγεί τα 11χρονα στο σπίτι του

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την απαγωγή των 11χρονωνΟκταήμερη κράτηση για τον 35χρονο ύποπτο για την απαγωγή των δύο 11χρονων παιδιώνΟ Νικολάου ομολόγησε την απαγωγή και επέμενε να λέει ότι το έκανε για να ζητήσει λύτρα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διέταξε το πρωί της Τετάρτης την οκταήμερη κράτηση του 35χρονου υπόπτου για την απαγωγή των δυο 11χρονων παιδιών από το Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν η μαρτυρία του 35χρονου για το

πώς άρπαξε τα δυο παιδιά, αλλά κυρίως για το ποια ήταν τα κίνητρά του.

Ήδη χθες ο 35χρονος έδωσε πολύωρη κατάθεση στους ανακριτές ενώ πολύωρες ήταν και οι έρευνες στο διαμέρισμα του, εκεί όπου εντοπίστηκαν μετά από 8 ώρες τα δυο 11χρονα αγόρια.

Το sigmalive.com δημοσιεύει βίντεο που όπως αναφέρει απεικονίζει καρέ καρέ τη στιγμή που ο απαγωγέας οδηγεί τα 11χρονα στο διαμέρισμά του στη Λάρνακα.

Η μαρτυρία κλειδί

Η Αστυνομία είχε ενεργοποιήσει από την πρώτη ώρα της απαγωγής, όλους τους μηχανισμούς για εντοπισμό των παιδιών και του δράστη. Στην ΑΔΕ Λάρνακας είχε στηθεί από την πρώτη ώρα κέντρο συντονισμού των ερευνών το οποίο και κατηύθυνε τα περίπολα της Αστυνομίας που τέθηκαν επί ποδός.

Όπως πληροφορείται το SigmaLive ρόλο κλειδί στον εντοπισμό παιδιών και δράστη φέρεται να έπαιξε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην γειτονιά το οποίο έχει στο σπίτι του πολίτης. Δεύτερο, και καταλυτικό στοιχείο που άμεσα οι Αρχές αξιολόγησαν, ήταν η πληροφορία από παρατηρητή που βρισκόταν εκεί, ο οποίος συνέδεσε τα στοιχεία και τις περιγραφές που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, και έτσι έδωσε πληροφόρηση στις Αρχές για τον 35χρονο ο οποίος διέμενε στην γειτονιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα