Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που το drone εκρήγνυται στην ομιλία του Μαδούρο

Η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας έγινε με drones που έφεραν εκρηκτικές ύλεςΜετά την απόπειρα δολοφονίας η κυβέρνηση ξεκίνησε νέο γύρο συλλήψεων πολιτικών αντιφρονούντων

Βίντεο – ντοκουμέντο με τη στιγμή που το drone εκρήγνυται πάνω από στρατιωτική εκδήλωση στο Καράκας όπου μιλούσε ο Νικολάς Μαδούρο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας έγινε με drones που έφεραν εκρηκτικές ύλες και πυροδοτήθηκαν κοντά του σε μια στρατιωτική εκδήλωση, καθώς ο Μαδούρο

πραγματοποιούσε ομιλία, δήλωσε ο υπουργός Επικοινωνίας της Βενεζουέλας, Χόρχε Ροντρίγκες. Πρόσθεσε πως επτά στρατιώτες της εθνικής φρουράς τραυματίστηκαν.

Η τηλεοπτική μετάδοση μιας ομιλίας του Μαδούρο σε μια στρατιωτική εκδήλωση διεκόπη απότομα και εκατοντάδες στρατιώτες που ήταν παρατεταγμένοι φάνηκαν να τρέχουν. Ο πρόεδρος της χώρας και άλλοι στο πόντιουμ ξαφνικά κοίταξαν ψηλά, ξαφνιασμένοι. Η κάμερα τότε εστίασε σε δεκάδες στρατιώτες που άρχισαν να τρέχουν.

Έξι οι συλλήψεις

Μετά την απόπειρα δολοφονίας η κυβέρνηση ξεκίνησε νέο γύρο συλλήψεων πολιτικών αντιφρονούντων. «Έχουμε συλλάβει έξι τρομοκράτες και δολοφόνους. Τις επόμενες ώρες μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Εις βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για μια επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Βαλένσια, δυτικά του Καράκας, την οποία έκαναν περίπου «είκοσι μισθοφόροι» στις 6 Αυγούστου 2017, ενώ ένας άλλος είχε συλληφθεί το 2014 για συμμετοχή σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα