Βασανιστήρια, ξύλο και άθλιες συνθήκες: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη βρετανίδα στην Αίγυπτο (εικόνες)

Η Λόρα Πλάμερ, μια 33χρονη πωλήτρια σε κατάστημα από το Χάλ, συνελήφθη τον Οκτώβριο αφού οι αιγυπτιακές αρχές βρήκαν στις αποσκευές της χάπια Tramadol και η οικογένειά της σοκαρισμένη μιλάει για τα βασανιστήρια που περνάει η γυναίκα.

Η οικογένειά της είπε σε βρετανικές εφημερίδες ότι εκείνη αγόρασε τα χάπια για τον αιγύπτιο σύντροφό της που διαμένει στο τουριστικό θέρετρο της Χουργκάντα στην Ερυθρά Θάλασσα.

Η 33χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε λίγες ώρες μετά την καταδίκη της σε συγκρότημα

φυλακών 150 μίλια μακριά από το Κάιρο όπου βρισκόταν μέχρι τώρα, χωρίς να ενημερωθεί κανείς και χωρίς να προλάβει η μητέρα της να της παραδώσει είδη πρώτης ανάγκης.

Δείτε επίσης: Αίγυπτος: Στη φυλακή Βρετανίδα για παράνομη εισαγωγή παυσίπονων

Όπως λένε οι αδερφές και ο πατέρας της στον βρετανικό τύπο, η Λόρα, που έχει ήδη περάσει τρεις μήνες σε ένα κελί στο Κάιρο, έχει αλλάξει δραματικά: Τα μαλλιά της πέφτουν, τα δόντια της έχουν κιτρινίσει και έχει ένα τεράστιο εξάνθημα στο πρόσωπο, είπε η αδερφή της. Η μητέρα της, που είναι το μόνο πρόσωπο της οικογένειάς της που την είδε στο δικαστήριο, είπε ότι κατά την διάρκεια της δίκης την είχαν κλεισμένη μέσα σε ένα κελί. Η κοπέλα δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και είναι γεμάτη τσιμπήματα από κουνούπια, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα