«Να ξεχάσουμε σύντομα το 2017»

Το 2017 δεν ήταν καλή χρονιά για τη Νέα Σαλαμίνα και άπαντες θέλουν να την ξεχάσουν το συντομότερο και να επικεντρωθούν στις υποχρεώσεις που έρχονται. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και όλοι στην ομάδα προσδοκούν πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας θα είναι βελτιωμένη. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας στο Ράδιο Πρώτο, υπάρχει πίστη για να αντιστραφεί

το κλίμα με τη βοήθεια των τεσσάρων μεταγραφών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο:

Για τη μέχρι τώρα πορεία και τη συνέχεια, είπε: «Θέλουμε να έχουμε καλύτερη πορεία από το πρώτο μισό της ποδοσφαιρικής περιόδου. Να ξεχάσουμε σύντομα το 2017, να κοιτάξουμε μπροστά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και η νέα χρονιά να μας βρει πιο δυνατούς και με λιγότερα λάθη, ώστε η ομάδα να ανέβει βαθμολογικά και να μείνει στην κατηγορία. Είναι μια σημαντική χρονιά για μας, γιατί θα γιορτάσουμε και τα 70 χρόνια ζωής του σωματείου.

Η ομάδα δείχνει αγωνιστική βελτίωση. Παίρνουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν. Έχουμε όμως αδυναμίες και με τις τέσσερις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα δώσουμε τις βοήθειες που θα λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα έχουμε. Για να είμαστε ειλικρινείς, ο προγραμματισμός άρχισε από τις αρχές Νοεμβρίου με τη διαδικασία εξεύρεσης παικτών. Είχαν καθοριστεί οι στόχοι και προσελκύσαμε αυτά που υπέδειξε ο προπονητής. Στόχος της επιτροπής προγραμματισμού ήταν να ολοκληρωθούν πριν το 2018, ώστε να τους έχουμε όλους από την 1η Ιανουαρίου. Κάναμε τρεις μεταγραφές και ευελπιστούμε να κλείσουμε και την τελευταία πριν αποχαιρετήσουμε το 2017».

Για τις αποχωρήσεις παικτών είπε: "Αν θα αποχωρήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, εναπόκειται στον προπονητή μας, που του έχουμε εμπιστοσύνη. Η δουλειά του φαίνεται στο γήπεδο και θεωρούμε ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν θα διορθώσουμε τα λάθη εντός αγωνιστικού χώρου. Κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα έχουμε τους νέους μας παίκτες, αφού θα εγγραφούν στις 5 Ιανουαρίου. Θα διεκδικήσουμε όμως το παιγνίδι και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Τα νέα αποκτήματα θεωρούμε ότι θα τα έχουμε στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα στις 6 Ιανουαρίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα