Τζένη Μπότση: Για να μη μαθευτεί η εγκυμοσύνη έμενα κλεισμένη στο σπίτι (video)

Η Τζένη Μπότση μιλώντας στο «Σημείο συνάντησης» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο εξομολογήθηκε πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Η ηθοποιός έπαιζε στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» και κανείς δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος. «Στο σενάριο έγραψαν τυχαία πως μένω έγκυος. Ήμουν ήδη έγκυος όταν πήρα το σενάριο. Το διαβάζω και λέω στον Αλέξανδρο “γράφουν ότι είμαι έγκυος’. Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα. Ήμουν κρατημένη λίγο στο γύρισμα.

Ακόμα και σε κάποιες σκηνές που έπρεπε να κλωτσάω, το έκανα προσεκτικά, σχεδόν χορογραφία». Όπως εξομολογήθηκε πρώτη φορά το αποκάλυψε στην ενδυματολόγο καθώς δεν της έκαναν πλέον τα ρούχα.

«Με έπιασαν τα κλάματα στο καμαρίνι γιατί δεν έμπαιναν τα ρούχα ούτε για πλάκα.  Δεν το είπε κανείς και δεν ήθελα να μαθευτεί. Ο Αλέξανδρος το θεωρούσε υπερβολή. Ήμουν κρυμμένη, δεν πήγαμε διακοπές. Δεν πήγαινα ούτε στο σούπερ μάρκετ, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι. […] Αφού γέννησα και έφτασε στον ενάμιση μήνα, ήθελα να βγω, δεν άντεχα άλλο. Και δεν μπορούσα να βγω πάλι, γιατί ο γιατρός δεν με άφηνε».

Πηγή: Τζένη Μπότση: Για να μη μαθευτεί η εγκυμοσύνη έμενα κλεισμένη στο σπίτι (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα