Τζανακόπουλος: Fake news και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από Γεννηματά και Τσιόδρα

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων συνεχίζεται» σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τις δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά και του Δημήτρη Τσιόδρα, ότι η αστυνομία προσπάθησε να συλλάβει τον διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα» Π. Λάμψια.

Δείτε επίσης: Εφημερίδα «Τα Νέα»: Ήρθαν να συλλάβουν τον διευθυντή – Καμμένος: Δεν έκανα ποτέ μήνυση

«Αυτή τη φορά η κυρία Γεννηματά αλλά και

ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού κ. Τσιόδρας, εγκαλούν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για μηνύσεις που δεν έγιναν και για συλλήψεις που ουδέποτε παραγγέλθηκαν.

Προφανώς για κάποιο λόγο, βρίσκονται σε δύσκολη θέση» κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος.

Νωρίτερα, σήμερα η κ. Γεννηματά είχε δηλώσει ότι «Ο γνωστός διώκτης του Τύπου, συγκυβερνήτης του κ.Τσίπρα, κ. Καμμένος ξαναχτύπησε. Αφού δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους. Κινείται εκτός των δημοκρατικών θεσμών. Συνυπεύθυνος γι’ αυτή την προκλητική στάση είναι και ο Πρωθυπουργός. Χθες ήθελαν έξω τον τρομοκράτη, σήμερα θέλουν να βάλουν μέσα το Διευθυντή των ΝΕΩΝ. Αυτή η καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων δεν θα περάσει . Η καταδίκη από το λαό θα είναι αμείλικτη».

Επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού κ. Τσιοδρας είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο τουίτερ ότι «Η αστυνομία πήγε να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Π.Λάμψια για αποκαλύψεις της εφημερίδας του για τον μεσάζοντα της πώλησης όπλων στη Σ.Αραβία. Η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μοιάζει όλο και περισσότερο με την Τουρκία του Ερντογάν….».

Η αστυνομία πήγε να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Π.Λάμψια για αποκαλύψεις της εφημερίδας του για τον μεσάζοντα της πώλησης όπλων στη Σ.Αραβία. Η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μοιάζει όλο και περισσότερο με την Τουρκία του Ερντογάν….

— Dimitris Tsiodras (@DTsiodras) 10 Νοεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα