Εφημερίδα «Τα Νέα»: Ήρθαν να συλλάβουν τον διευθυντή – Καμμένος: Δεν έκανα ποτέ μήνυση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “Τα Νέα” και του In.gr, αστυνομικοί μετέβησαν στα γραφεία του Οργανισμού προκειμένου να συλλάβουν τον διευθυντή της εφημερίδας “Τα Νέα”, Παναγιώτη Λάμψια, μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου. Κάτι που διαψεύδει τόσο ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, όσο και η ελληνική αστυνομία.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η σύλληψη

θα πραγματοποιείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για συκοφαντικό δημοσίευμα.

Όμως, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν γνωρίζει την ύπαρξη τέτοιου συμβάντος και δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια.

Τα δημοσιεύματα των δύο ιστοσελίδων του ομίλου κάνουν λόγο για «άθλια επίθεση κατά των Νέων» από τον υπ. Άμυνας ο οποίος, όπως αναφέρει «επιχειρεί να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθυνες που έχει για την πώληση στρατιωτικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία».

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Επειδή συνεχίζονται τα ανακριβή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Τα Νέα» που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και για να τελειώνει κάθε συζήτηση, παραθέτουμε την άδεια εξαγωγής τελικού χρήστη όπου φαίνεται ξεκάθαρα η διακρατική συμφωνία υπογεγραμμένη από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών.

Αν και το πρωί της Παρασκευής, με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη, δεν έχει καταθέσει καμία μήνυση προς το παρόν, όπως τονίζει ο κ. Καμμένος με ανάρτηση στο Twitter, ενώ τα χαρακτηρίζει Fake News:

Το Tweet του Πάνου Καμμένου

Είναι μοναδικό!! Η κεκτημένη ταχύτητα να μου κάνουν επίθεση οδηγεί Γεννηματά και Τσιόδρα να βγάζουν ανακοίνωση για μύνηση που δεν έκανα.

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 10 Νοεμβρίου 2017

Τη μαϊμού «είδηση» για λευτεριά στον Λάμψια βγήκε από τον αρχηγό των fake news Τζένο το σώγαμπρο Παπαδόπουλο και το τσιτράκι Κανέλλη

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 10 Νοεμβρίου 2017

Δείτε το ολόκληρο το δημοσίευμα του in.gr

«Με νέα άθλια επίθεση κατά των «Νέων» επιχείρησε ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθύνες που έχει για την πώληση στρατιωτικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία.

Πιστός στην εκβιαστική και τρομοκρατικού χαρακτήρα πρακτική που ακολουθεί με ΤΑ ΝΕΑ προκειμένου να φιμώσει την εφημερίδα και τους συντάκτες της και να σταματήσει το μπαράζ των αποκαλύψεων για τον σκοτεινό ρόλο που έχει παίξει στην υπόθεση της πώλησης, όπως και για τον ρόλο του φερόμενου ως μεσάζοντα Βασ. Παπαδόπουλου, ο υπουργός Άμυνας αποπειράθηκε χθες νωρίς το απόγευμα να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η κατάφωρα εκβιαστική πρακτική Καμμένου ήρθε σε συνέχεια ενός απίστευτου κρεσέντο συκοφαντικών αθλιοτήτων, ψευδών και λάσπης που εκστόμισε κατά στελεχών των ΝΕΩΝ σε πρωινή συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ, με αφορμή την αποκάλυψη ότι οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας δεν αναγνώριζαν τον Παπαδόπουλο ως εκπρόσωπο της χώρας, και ζητούσαν να υπάρξει διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο κυβερνήσεων.

Ο ίδιος ο υπουργός που επαίρεται ότι ‘έχει καταθέσει πάνω από 50 αγωγές στα ΝΕΑ και θα καταθέτει μία για κάθε δημοσίευμα, δεν έδωσε φυσικά την παραμικρή απάντηση στα σοβαρότατα ερωτήματα που προκαλεί η υπόθεση, και προσπάθησε με δόλιο τρόπο να διαστρεβλώσει εντελώς την πραγματικότητα εμφανιζόμενος ως θύμα δήθεν συκοφαντικής επίθεσης, σε μια υπόθεση η οποία έχει τρομακτικά κενά, και πλήθος σκιών.

Το ερώτημα βεβαίως μετά και την χθεσινή απόπειρα του Καμμένου να φιμώσει ΤΑ ΝΕΑ, είναι έως πότε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα κλείνει τα μάτια στην συνεχή, επιμονή, φασιστικού χαρακτήρα επίθεση του κυβερνητικού του εταίρου στον Τύπο, καθώς είναι πλέον φανερό ότι όσο σιωπά είναι αδύνατον να διαχωριστεί από τις ενέργειες του υπουργού Αμυνας, και η ανοχή που επιδεικνύει είναι τελικά συνενοχή!

Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δήλωσε άγνοια τόσο για την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς όσο και για την για την προσπάθεια να εφαρμοστεί η διαδικασία του αυτοφώρου κατά του διευθυντή των ΝΕΩΝ, διότι ο μηνυτής-υπουργός κατά την πάγια πρακτική του, και προκειμένου να παρακάμψει τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, δεν υπέβαλε την μήνυση στην Εισαγγελία.

in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα