Τσακώθηκε με τη γυναίκα του και έπεσε με το αεροπλάνο του πάνω στο σπίτι τους – Σκοτώθηκε ακαριαία (video – εικόνα)

Βουτιά θανάτου με αεροπλάνο πραγματοποίησε ένας 47χρονος από τη Γιούτα των ΗΠΑ, λίγο μετά τον τσακωμό που είχε με τη γυναίκα του. Ο 47χρονος Ντουέιν Γιουντ έπεσε με το μικρό του αεροπλάνο πάνω στο ίδιο του το σπίτι, μέρος του οποίου τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο Γιουντ σκοτώθηκε κατά τη συντριβή. Η σύζυγός του και ένα παιδί που ήταν στο σπίτι επέζησαν, αν και το μισό από το διώροφο σπίτι έχει μετατραπεί σε ερείπια.

Tune in to KSL 5 News

at Noon. @newsyCaitlin will be live with updates regarding plane crash in Payson, which officials are saying was an intentional act by Duane Youd, the pilot who died in the incident. pic.twitter.com/wl3dd0cEFL

— KSL 5 TV (@KSL5TV) 13 Αυγούστου 2018

Ο 47χρονος παρουσιάζεται ως έμπειρος πιλότος, ενώ είχε πρόσβαση στο Cessna 525, που ανήκε στον εργοδότη του. Ωρες πριν από τη συντριβή είχε βρεθεί στο αυτόφωρο, καθώς η γυναίκα του έκανε νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Δεν απέμειναν παρά συντρίμμια του μικρού αεροπλάνου στην μπροστινή αυλή του σπιτιού των 400.000 δολαρίων, το οποίο είχε αγοράσει ο «καμικάζι αυτοκτονίας», με τη σύζυγό του.

#UT: Duane Youd flies plane into his home, hours after being arrested for assaulting his wifehttps://t.co/Jsunm0Re4K — https://t.co/YS3itjJoPK pic.twitter.com/d1Xp4g5dR8

— Z9 (@Z9Network) 14 Αυγούστου 2018

Ο Γιούντ είχε συμφωνήσει τον περασμένο μήνα να απευθυνθεί σε σύμβουλο γάμου, λόγω περιστατικού οικογενειακής βίας στις 8 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα