Τρόμος για τον Ρότζερς – Ληστές μπήκαν στο σπίτι του, κινδύνεψε η οικογένειά του

Ο Μπρένταν Ρότζερς… είδε τα αγαπημένα του πρόσωπα της οικογένειά του να περνούν δύσκολες στιγμές με ληστές και ο προπονητής της Λέστερ πέρασε δύσκολες ώρες.

Συγκεκριμένα, πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, που παραβίασαν το σπίτι τους στην Γλασκώβη, αναγκάστηκαν να έρθουν η σύζυγος και η κόρη του τεχνικού των «αλεπούδων», που πήγε στην αγγλική ομάδα πριν από μερικές ημέρες. Την περιπέτεια που έζησαν η Σάρλοτ και η εξάχρονη, Λόλα Ρότζερς, αποκάλυψε το «Sky Sports News».

WATCH: Sky

sources say Brendan Rodgers’ wife and six-year-old step-daughter barricaded themselves in the bathroom, as their Glasgow home was burgled in the early hours of this morning.

Full story: https://t.co/gSeuYRBGsX pic.twitter.com/GedYjymW0R

Sky Sports News (@SkySportsNews) 6 Μαρτίου 2019

Απόντος του σκωτσέζου προπονητή, τα μέλη της οικογένειάς του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στο μπάνιο, προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα. Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, την ώρα που κοιμόντουσαν οι εισβολείς μπήκαν στο σπίτι όπου διέμεναν στο προάστιο της πόλης, Μπίρσντεν. Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, η σύζυγος και η κόρη του προπονητή της Λέστερ ξύπνησαν από φωνές στο ισόγειο του σπιτιού, την ώρα που δύο άνδρες έκλεβαν την περιουσία τους.

SKY SOURCES: Brendan Rodgers’ wife and six-year-old step-daughter barricaded themselves in bathroom as their Glasgow home was burgled in the early hours of this morning. #SSNhttps://t.co/GRo0NGzmUC pic.twitter.com/GobnyEQzkK

Sky Sports News (@SkySportsNews) 6 Μαρτίου 2019

Οι εισβολείς έσπευσαν να μπουν στην κύρια κρεβατοκάμαρα, όπου μέσα σε κραυγές η μητέρα με το παιδί της κατευθύνθηκαν προς το μπάνιο. Οι κλέφτες αποχώρησαν από την οικεία παίρνοντας μαζί τους κουτιά με προσωπικά πράγματα του Μπρένταν Ρότζερς.

Εκτιμάται ότι περιείχαν πλήθος προσωπικών αντικειμένων του έμπειρου προπονητή, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων μεταλλίων, καθώς και τα τρόπαια που κέρδισε στο διάστημα των 2.5 ετών που εργάστηκε στον πάγκο της Σέλτικ.

Η σύζυγος και η κόρη του βορειοϊρλανδού τεχνικού υπέστησαν σοκ, αλλά δεν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της εισβολής. Η αστυνομία της Σκωτίας επιβεβαίωσε στο «Sky Sports News» το απόγευμα της Τετάρτης (6/03) ότι ξεκίνησε έρευνα για να βρεθούν οι δράστες.

Family of ex Celtic manager Brendan Rodgers ‘hid in bathroom’ as Glasgow home was burgled https://t.co/CmWT1dvGf4 The former manager’s wife and step daughter were asleep when the house was raided

— news4Glasgow (@news4Glasgow) 6 Μαρτίου 2019

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα