Η Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο της σύντροφο σε επίδειξη της Chanel

18:10 6/3/2019 - Πηγή: In.gr

Η Μόνικα Μπελούτσι τραβάει πάντα όλα τα βλέμματα πάνω της και έτσι η εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιός πραγματοποίησε μία ακόμα στιλάτη εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του οίκου Chanel, συνοδευόμενη από τον νέο γοητευτικό σύντροφό της, Νίκολας Λεφέμπρ.

Η πρώτη επίσημη, κοινή εμφάνισή τους έγινε την Τρίτη, στην επίδειξη με την οποία ο οίκος Chanel

αποχαιρέτησε τον Κάρλ Λάγκερφελντ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Νίκολας Λεφέμπρ παρακολούθησαν την επίδειξη της Chanel, καθισμένοι στην πρώτη σειρά , δίπλα στη Ναόμι Κάμπελ ενώ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθούν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Ο Νίκολας Λεφέμπρ είναι και νέος – 36 ετών – και ωραίος και από τις αρχές του χειμώνα είναι ο νέος σύντροφός της Μόνικα Μπελούτσι. Είναι σκηνογράφος και ιδιοκτήτης μίας γκαλερί στο Παρίσι. Εχει μία κόρη έξι ετών από προηγούμενη σχέση του, ενώ η 54χρονη Μόνικα Μπελούτσι, έχει δύο κόρες ηλικίας 15 και 9 ετών από τον γάμο της με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ, με τον οποίο χώρισαν το 2013.

Μπελούτσι και Λεφέμπρ ήταν ίσως ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια – αν όχι το ωραιότερο – στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και τα φλας των φωτογράφων φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία να τους απαθανατίσουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα