Τροχαίο με εγκλωβισμό τραυματία στο Ηράκλειο – Άγιο είχαν μικρό κορίτσι και βρέφος στην Πιερία

Τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν και τις προηγούμενες ώρες στη χώρα μας, ευτυχώς μόνο με τραυματίες. Εγκλωβίστηκε τραυματίας στο Ηράκλειο, Άγιο είχαν μικρό κορίτσι και βρέφος στην Πιερία.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 81 ετών καθώς και μία γυναίκα είναι οι δύο τραυματίες που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Ηρακλείου – Μοιρών στο ύψος ιδιωτικού ΚΤΕΟ, μετά την πλαγιομετωπική σύγκρουση ΙΧ και αγροτικού την Πέμπτη (22/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε στο όχημά του ωστόσο άμεσα απεγκλωβίστηκε. Στο σημείο έφτασαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τραυματίες ωστόσο οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Άγιο είχε μια οικογένεια, η οποία κινούνταν με το όχημά της επί της Εθνικής Οδού, πριν από την έξοδο του Μακρύγιαλου στην Πιερία και εγκλωβίστηκαν, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Η γυναίκα που οδηγούσε το ΙΧ επέβαιναν και δύο ανήλικα παιδιά, έχασε τον έλεγχο για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Το γεγονός ότι η μαμά και η γιαγιά της οικογένειας φορούσαν ζώνες, αλλά και τα δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι τριών ετών και ένα βρέφος οκτώ μηνών, βρισκόταν προστατευμένα στα ειδικά παιδικά καθίσματα, είχε ως αποτέλεσμα να σωθούν και να βγουν από το όχημα χωρίς να τραυματιστούν. Το τρομερό τροχαίο έγινε την Τρίτη (20/08).

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα Λευκάκια Ναυπλίου με δυο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης (21/08). Συγκρούστηκαν μεταξύ τους δυο δίκυκλες μηχανές που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση στο ύψος των Λευκακίων περίπου.

Από την σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δυο οδηγοί. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Αργολίδας. Η επαρχιακή οδός Ναυπλίου Τολού παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα μέχρι η αστυνομία να απομακρύνει τα δυο δίκυκλα. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμημα τροχαίας Ναυπλίου

Πηγές: ekriti.gr, logospellas.gr, argolikeseidiseis.gr, stalanews.gr

Φωτογραφίες: Γιάννης Λιονάκης, Γιάννης Ιωαννίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα