Τροχαίο δυστύχημα στην Αμφιλοχία – Μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του στην Ιόνια Οδό

Σε τραγωδία κατέληξε το ταξίδι τριών φίλων που ξεκίνησαν από την Αθήνα, με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) ένας εκ αυτών έχασε τη ζωή του στην Ιόνια Οδό, στο ύψος της Αμφιλοχίας.

Μιλάμε για έναν 51χρονο οδηγός μιας εκ των τριών μηχανών, ο οποίος κατοικούσε στα Μελίσσια στην Αθήνα. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε στις προστατευτικές

μπάρες του αυτοκινητόδρομου.

Αρχικά, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας με σοβαρά τραύματα, αλλά κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου δυστυχώς εξέπνευσε, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών. Τα αίτια της τραγωδίας ερευνά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων του Β΄ τμήματος της Ιόνιας Οδού. Η παρέα θα πήγαινε πρώτα στα Ιωάννινα και μετά στην Ηγουμενίτσα.

Στο νοσοκομείο Βόνιτσας δύο γυναίκες μετά από τροχαίο στο Λουτράκι Αιτωλοακαρνανίας

Σε κοντινή απόσταση από το παραπάνω δυστύχημα είχαμε τροχαίο ατύχημα την Πέμπτη (206) , στην επαρχιακή οδό Λουτράκι – Τρύφου, με αποτέλεσμα δυο γυναίκες να μεταφερθούν στο κέντρο Υγείας Βόνιτσας. Το τροχαίο έγινε κοντά στον δρόμο που συνδέει την Αμφιλοχία με τη Βόνιτσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «e-maistros.gr» αυτοκίνητο ΙΧΕ στο οποίο επέβαινα δύο γυναίκες εξετράπη της πορείας και ανετράπη με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο γυναικών. Οι ζώνες ασφαλείας που φορούσαν καθώς και το σημείο γλίτωσαν τις δύο γυναίκες από σοβαρότερους τραυματισμούς. Στο σημείο επιχείρησε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τις δύο γυναίκες στο Νοσοκομείο Βόνιτσας.

Πηγή: sinidisi.gr/e-maistros.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα