Τραγωδία στο νοσοκομείο Αγρινίου: Νεκρό αγοράκι τριών ετών

Ένα τραγικό γεγονός είχαμε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6) στο νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς ένα αγόρι μόλις τριών ετών άφησε την τελευταία του πνοή. Πρόκειται για μια τραγωδία που δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους.

Όπως έγινε γνωστό, ο μικρός Φίλιππος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό από την Παπαδάτου Ξηρομέρου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τον ιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά άφησε

την τελευταία του πνοή.

Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρει στη ζωή το «αγγελούδι».

Οι γονείς του παιδιού είναι κάτοικοι Κοζάνης (ο τραγικός πατέρας είναι από το Αγρίνιο) και αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Παπαδάτου Ξηρομέρου, όπου το αγοράκι τους σήκωσε πυρετό και έχασε τις αισθήσεις του πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται, ωστόσο, για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικό αίτιο.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις και έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Αγρινίου.

Η κηδεία του 3χρονου Φίλιππου Σπέντζα θα τελεστεί την Παρασκευή (21/6) , στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από ώρα 12.30 π.μ.

Πηγή: agriniopress.gr/agrinionews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα