«Τρίποντο» και στην ανθρωπιά: Ο Αντετοκούνμπο μοιράζει φαγητό σε απόρους

Είναι τεράστιος άνθρωπος και αυτό προκύπτει από απλά καθημερινά που έρχονται -και πολλές φορές δεν έρχονται- στο φως δείχνοντας ότι ένας αθλητής μπορεί, και μάλλον πρέπει, να είναι και ενεργός κοινωνικά παίρνοντας θέση σε καίρια ζητήματα.

Μετά το ηχηρό «χαστούκι» στον ρατσισμό που έδωσε με αφορμή τη χυδαίο ξέσπασμα του Τάκη Τσουκαλά εναντίον του αδερφού του, Θανάση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε μία ακόμα πτυχή της σπουδαίας προσωπικότητάς του.

Βοήθησε λοιπόν να μοιραστεί φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων σε ανθρώπους

που το είχαν ανάγκη. Ο έλληνας σταρ που διαπρέπει στο NBA, συνεργάστηκε με μια εταιρεία στο Γουισκόνσιν, προκειμένου να διατεθεί φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων σε απόρους.

«Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία. Με τη βοήθεια των Μπακς και τα Pick ‘n Save Stores θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται», τόνισε ο 23χρονος σούπερ σταρ.

Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και τη μητέρα του, βοήθησαν στην τροφοδότηση του κέντρου St. Vincent de Paul, ετοίμασαν αλλά και σέρβιραν ζεστό φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν απόλυτη ανάγκη για να επιβιώσουν.

Όπως αναφέρουν τα social media των Μιλγουόκι Μπακς, συνολικά εξασφαλίστηκαν 27.000 μερίδες φαγητό.

.@Bucks @Giannis_An34, along with volunteers from @PicknSaveStores, teamed up to donate pallets of food and stock pantry shelves at Capuchin Community Services’ House of Peace today in support of @kroger Zero Hunger | Zero Waste initiative. The Capuchins thank you for the assist! pic.twitter.com/B1U5j6rLqN

— CapCommunityServices (@CapuchinComSVC) 16 Νοεμβρίου 2018

Thank you @Giannis_An34 and @PicknSaveStores for a great day of giving back to Milwaukee!!

Keywords
Τυχαία Θέματα