Τρίκαλα: Για δολοφονία κάνει λόγο η οικογένεια της 16χρονης – Ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της νεαρής κοπέλας από την Αλβανία που βρέθηκε νεκρή χθες το πρωί έξω από το Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, στα Τρίκαλα, από υπαλλήλους του δήμου Τρικκαίων.

Το 16χρονο κορίτσι έφερε πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα και η πρώτη «ανάγνωση» έκανε λόγο για αυτοκτονία, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι ανέβηκε από σκαλωσιές στην οροφή του ναού και έπεσε στο κενό.

Η οικογένεια της Μαρίας, ωστόσο, απορρίπτει κατηγορηματικά το σενάριο της αυτοκτονίας και υποστηρίζει

ότι η 16χρονη έχει δολοφονηθεί.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, μέχρι και τις 03.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ήταν μαζί με ένα άτομο ηλικίας 26-27 ετών σε κεντρικό σημείο της πόλης των Τρικάλων.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο Open TV ο δημοσιογράφος του trikalavoice.gr, Βασίλης Αλεξίου «υπάρχουν συνεχείς ανατροπές. Το συμβάν έγινε σε κεντρικό σημείο στα Τρίκαλα. Η 16χρονη Μαρία βρέθηκε από εργαζόμενους.

Η Αστυνομία έφτασε αμέσως και η ιατροδικαστής έκανε μία πρώτη εκτίμηση για πτώση και όχι εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, η οικογένεια μιλάει για δολοφονία και θα ορίσει πραγματογνώμονα. Το κορίτσι δεν είχε αφήσει σημείωμα. Μέχρι τα ξημερώματα ήταν έξω. Πληροφορίες λένε ότι μέχρι τις 03:30 ήταν με κάποιον έξω. Η οικογένεια θα ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου».

Συγκλονίζουν ο πατέρας και η αδερφή της 16χρονης – «Δεν ήταν αυτοκτονία»

Ο πατέρας της 16χρονης μίλησε χθες στον ΑΝΤ1 και συγκλονισμένος από το συμβάν τόνισε:

«Έφυγε το λουλούδι. Δεν πιστεύω ότι έχει πέσει μόνη της η κόρη μου. Θέλω να βρεθεί η αλήθεια».

Από την πλευρά της η δίδυμη αδερφή της 16χρονης που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί της περιγράφει τη συνάντηση που είχε η Μαρία με έναν 27χρονο αστυνομικό το βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη της.

Η αδελφή της υποστηρίζει πως η κοπέλα έφυγε από το σπίτι στις 2 τα ξημερώματα για να συναντηθεί με τον αστυνομικό που είχε γνωρίσει. Της τηλεφώνησε περίπου δύο ώρες αργότερα κλαίγοντας, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς έχει συμβεί, έκλεισε το τηλέφωνο κι έκτοτε χάθηκε κάθε επαφή.

«Βγήκαν πρώτη φορά χθες. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερός της. Είναι 27 χρονών. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και τους είπα ότι πρέπει να ψάξουν. Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος» ανέφερε.

Πηγή φωτό: trikalavoice.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα