Τραγωδία στον Νέο Κόσμο – Τι οδήγησε τη 40χρονη στη μοιραία βουτιά μαζί με την κόρη της

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες από την τραγωδία στον Νέο Κόσμο όπου μια μητέρα έριξε την κόρη της από τον 5ο όροφο και στη συνέχεια βούτηξε και η ίδιαΗ αστυνομία με καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα θα επιδιώξει να βρει τι ήταν αυτό που οδήγησε τη γυναίκα στη συγκεκριμένη πράξηΤραγική φιγούρα ο σύζυγος που προσπαθούσε να μπει απεγνωσμένα στο διαμέρισμα και η γυναίκα του είχε βάλει τον σύρτη

Συγκλονισμένοι από την ανείπωτη τραγωδία είναι οι κάτοικοι της συνοικίας Αγίου Γεωργίου στον Νέο Κόσμο. Μια 40χρονη μητέρα πέταξε την 4χρονη κόρη της από το το

μπαλκόνι του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διέμενε και στη συνέχεια έκανε και η ίδια βουτιά θανάτου.

Άπαντες αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας και ρίξουν φως στον λόγο που οδήγησε τη μητέρα στη βουτιά θανάτου. Τραγική φιγούρα ο 40χρονος σύζυγό της, οποίος πάλευε απεγνωσμένα να μπει στο σπίτι αφού η γυναίκα του είχε κλειδώσει την πόρτα ασφαλείας βάζοντας τον συρτή, ώστε να μην μπορεί να μπει στο διαμέρισμα.

Ο σύζυγός μάλιστα μην έχοντας άλλη λύση χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα και πήδηξε στο μπαλκόνι. Η 40χρονη όμως είχε πάρει την απόφασή της, ρίχνοντας την κόρη της από τα 15 μέτρα και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια.

Στη γειτονιά όλοι είναι σοκαρισμένοι και κάνεις δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει γίνει. Ήταν άλλωστε μια οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί της από το μπαλκόνι.

Στους αστυνομικούς τόνισε ότι η σύζυγός του ήταν κλεισμένη στον εαυτό της, αλλά ποτέ δεν του πήγε το μυαλό πως θα μπορούσε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας μαζί της στο θάνατο και το 4χρονο κοριτσάκι της.

«Θέλω τον μπαμπά μου» φώναζε το παιδί

Η τραγωδία συγκλονίζει, ειδικά όσο έρχονται στο φως λεπτομέρειες από τη θανάσιμη βουτιά της μητέρας.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει: «Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα και γύρισα να δω τι συμβαίνει. Τότε κοίταξα πάνω και είδα να κρατά το παιδί έξω από τα κάγκελα. Σάστισα, κοίταξα και της είπα “τι κάνετε;”».

Η μαρτυρία καθηλώνει συνεχίζοντας: «Η γυναίκα δεν μου μίλαγε. Της είπα “σας παρακαλώ πείτε μου τι κάνετε”. Μου απάντησε “εσάς τι σας φαίνεται; Εσείς τι θέλετε;”. To μωρό φώναζε: “θέλω τον μπαμπά μου”. Ρώτησα “γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα;”. Μου είπε να βγάλω τα γυαλιά μου γιατί δεν βλέπω καλά. Εγώ γύρισα στο γιο μου και τον ρώτησα “βλέπεις αυτό που βλέπω; Είναι έξω από τα κάγκελα το μωρό;”. “Ναι μαμά” απάντησε εκείνος. Εκείνη την ώρα το πετάει».

H γυναίκα με τρεμάμενη φωνή ανέφερε τη συνέχεια: «Δεν το είδα να πέφτει γιατί γύρισα το κεφάλι της μικρής μου της κόρης ώστε να μην το δει έτσι δεν το είδα ούτε εγώ. Μετά έκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μη δουν το υπόλοιπο και την βλέπω με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα “σε παρακαλώ μην το κάνεις. Μην πηδήξεις. Πες μου πώς μπορώ να σε βοηθήσω”. Μου απάντησε “δεν μπορείς να κάνεις κάτι” και πήδηξε και αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα