Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρή η γυναίκα που μαχαίρωσε ο γιος της – Σοβαρά τραυματισμένη η αδερφή του

Μια οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς υπέκυψε στα τραύματά της η 86χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε με τουλάχιστον 15 μαχαιριές από τον γιο της στο σπίτι τους στην περιοχή του Ατσαλένιου το απόγευμα της Δευτέρας (26/10).

Σοβαρά τραυματισμένη, χωρίς όμως να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή της, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου η δίδυμη αδελφή του δράστη, την οποία

επίσης χτύπησε με μαχαίρι ο αδελφός της.

Ο ίδιος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση και φρουρούμενος στο νοσοκομείο, καθώς κατά την επίθεση με μαχαίρι στη μητέρα και την αδερφή του, τραυματίστηκε, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της ΜΕΘ, Ανέστης Κιούλπαλης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να κατανάλωσε ποσότητα χαπιών.

Σύμφωνα με το CretaPoat ο 42χρονος φέρει βαθύ τραύμα στο στήθος στην αριστερή πλευρά ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει τραυματιστεί δεν έχουν διευκρινιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις και μισή και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Η μητέρα δυστυχώς, λίγο μετά υπέκυψε στα τραύματά της. Οι αρχές διερευνούν την πληροφορία ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε δεχτεί τουλάχιστον 15 μαχαιριές σε όλο της το σώμα με πιο σοβαρή εκείνη στο λαιμό με αποτέλεσμα να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Μάλιστα οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν την άτυχη γυναίκα με τη λεπίδα στην πλάτη.

Το CretaLive αναφέρει ότι αφού ο γιος της οικογένειας χτύπησε τις δύο γυναίκες πολλές φορές, στη συνέχεια… ξάπλωσε!

Keywords
Τυχαία Θέματα