Τέλος η Αντελίνα Βαρθακούρη από τον Alpha – Τι συνέβη (video)

Ο «Alpha», μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης, γνωστοποίησε το τέλος της Αντελίνας Βαρθακούρη από τον τηλεοπτικό σταθμό. Τι συνέβη και φτάσαμε στο «διαζύγιο»; Το συμβόλαιο τους έληγε το καλοκαίρι του 2021.

«O Alpha και η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησαν σήμερα σε λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας, κοινή συναινέσει. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση…

Υπενθυμίζεται

ότι η εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» έκανε πρεμιέρα στον «Alpha» λίγες ημέρες μετά το lockdown και το concept ήταν μία πολύ «φρέσκια» ιδέα που υλοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους συντελεστές της με πρώτη και καλύτερη βέβαια την Αντελίνα. Δυστυχώς, όμως, τα νούμερα δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του «Alpha» να αποφασίσουν στη διακοπή της εκπομπής.

Στον «πάγο» η Αντελίνα Βαρθακούρη στον «Alpha»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» πριν από λίγους μήνες, η παρουσιάστρια δέχθηκε μια άτυπη πρόταση από το κανάλι, αλλά την απέρριψε. Ήθελαν να συμμετάσχει στο πάνελ του «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Όπως είχε αναφερθεί στην εκπομπή του «ΑΝΤ1», από την αρχή των συζητήσεων της Αντελίνας Βαρθακούρη και του «Alpha» υπήρχε το ενδεχόμενο εκείνη να παρουσιάσει καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Τελικά, αποφασίστηκε να βγει το «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι».

Πριν μερικές εβδομάδες τελικά χτύπησε το τηλέφωνο της Αντελίνας Βαρθακούρη και βολιδοσκοπήθηκε για τη συμμετοχή της στο πάνελ του «Happy Day». Απάντησε αρνητικά και έκτοτε δεν υπάρχει καμία επικοινωνία. Την κάλυπτε, άλλωστε, το συμβόλαιό της που προβλέπει θέση παρουσιάστριας.

Όσον αφορά στην επαναφορά του «Πάμε Πακέτο» στην εκπομπή αναφέρθηκε πως στην Αντελίνα Βαρθακούρη δεν έχει γίνει πρόταση για την παρουσίασή του και μάλιστα η παρουσιάστρια επικοινώνησε με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, λέγοντάς της πως δεν έχει συζητήσει τίποτα σχετικά με την παρουσίαση του «Πάμε Πακέτο».

Χάρης Βαρθακούρης: Ο Alpha δεν φέρθηκε δίκαια στην Αντελίνα

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και δήλωσε ότι ο «Alpha» δεν έχει φερθεί δίκαια στην Αντελίνα και πως η σύζυγός του θα μπορούσε να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν. «Θεωρώ πως δεν της έχει φερθεί δίκαια, αυτό θα πω. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα αν η εκπομπή έπαιζε την ώρα του “Pop Up”, αλλά ότι έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και ότι θα μπορούσε να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν, αυτό το πιστεύω. Τώρα στο συγκεκριμένο κόνσεπτ, τη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο κανάλι που φέτος εγώ τουλάχιστον ως τηλεθεατής, βλέπω ότι δεν του “κάθονται” πολύ τα πειράματα, δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Βαρθακούρης χαρακτήρισε «φάουλ» του «Alpha» που δεν βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στην εκδήλωση για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού στο Μέγαρο Μουσικής: «Τι να πω τώρα… Αν με ρωτούσες να πω την άποψη μου, θεωρώ ότι είναι ατυχές και φάουλ. Όταν στέλνουν κάμερες όλα τα κανάλια και όταν ένας άνθρωπος έχει δώσει πολύ ψωμί σε αυτό το κανάλι».

(πληροφορίες από ethnos.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέλος, Αντελίνα Βαρθακούρη, Alpha –,telos, antelina varthakouri, Alpha –