Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: 45χρονος σε κατάσταση αμόκ σκότωσε τον πατέρα του

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον 80χρονο, αλλά τελικά κατέληξεΤο μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 45χρονος ήταν ένα μεγάλο κουζινομάχαιροΟ 45χρονος κρατούνταν μέχρι και σήμερα το πρωί στο αυτόφωρο καθώς χθες, όπως λένε οι πληροφορίες, ενεπλάκη ξανά σε οικογενειακό επεισόδιο

Τραγικό αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Καμίνια Ηρακλείου. Ένας άνδρας περίπου 45 ετών μαχαίρωσε για άγνωστους ως τώρα λόγους τον 80χρονο πατέρα του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

και ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ έχοντας χάσει πολύ αίμα. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά τελικά υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που είχε στη θωρακική χώρα.

Αστυνομική πηγή ανέφερε, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο γιος ήταν ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο. Ο 45χρονος, που έχει ήδη συλληφθεί από την Άμεση Δράση και που είναι γνωστός στις Αρχές καθ’ ότι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, κρατούνταν μέχρι και σήμερα το πρωί στο αυτόφωρο καθώς χθες, όπως λένε οι πληροφορίες, ενεπλάκη ξανά σε οικογενειακό επεισόδιο. Το πρωί αφέθηκε ελεύθερος και το βράδυ σκότωσε τον πατέρα του…

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών και γνωστός των διωκτικών αρχών. Ο 45χρονος είναι πατέρας τριών παιδιών και πρόσφατα η μητέρα τους τα πήρε και έφυγαν από το σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα