Τραγωδία στη Ζάκυνθο με κοριτσάκι 2,5 ετών – Πέθανε κατά την αεροδιακομιδή του

Τραγική ήταν η κατάληξη ενός 2,5 ετών κοριτσιού που διαγνώστηκε με ιογενή γαστρεντερίτιδα και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Το 2,5 ετών αγγελούδι μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης μετά από ραγδαία επιδείνωση με σκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα. Παρά την αεροδιακομιδή το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που έχει παραγγελθεί, σύμφωνα με το imerazante.gr. Η ανακοίνωση

του νοσοκομείου της Ζακύνθου: «Τη Δευτέρα 23.10.17 εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Ζακύνθου, παιδί θήλυ ηλικίας 2.5 ετών, μετά από παραπομπή ιδιώτη παιδιάτρου, με κλινική εικόνα ιογενούς γαστρεντετερίτιδος. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παρέμενε σε καλή κλινική κατάσταση. Τη νύχτα μεταξύ της 26ης και 27ης Οκτωβρίου παρουσίασε αιφνίδια επιδείνωση και γι’ αυτό το λόγο ζητήθηκε η αεροδιακομιδή του σε ΜΕΘ Παίδων».

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού του Γ.Ν. Ζακύνθου καθώς και του προσωπικού του ΕΚΑΒ, που το διακόμισαν στην Πάτρα, το παιδί δυστυχώς κατέληξε. Εκ μέρους όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου, η Διοίκηση εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του παιδιού και τη συμπαράσταση στους οικείους του.

Keywords
Αναζητήσεις
πεθανε κοριτσακι στη πατρα αππ γαστρεντεριτιδα
Τυχαία Θέματα