Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης έφερε και τη σύζυγο και την ερωμένη στην κηδεία του πατέρα του! (ΦΩΤΟ)

Η Ταϊλάνδη εδώ και ένα χρόνο ετοίμαζε την κηδεία του βασιλιά της Μπουμιμπόλ Αντουλαντέι, με τις εκδηλώσεις να διαρκούν πέντε μέρες και να κοστίζουν περίπου 90 εκατ. δολάρια.

Η διαδικασία της κηδείας και η τελετή της καύσης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη και το παρών έδωσαν τουλάχιστον 250.000 Ταϊλανδοί.

Ο νέος βασιλιάς Μάχα Βατζιραλονγκόρν ήταν εκεί και αποχαιρέτησε τον πατέρα του. Ωστόσο, δεν ήταν μόνος. Μαζί του είχε τη σύζυγο και την ερωμένη του.

Ο Μάχα Βατζιραλονγκόρν αποφάσισε πως ήθελε δίπλα του και τις

δύο γυναίκες, οι οποίες απέτισαν με τον δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον βασιλιά. Η σύζυγός του, πρώην αεροσυνοδός, Suthida Tidjai, βρισκόταν κοντά του κατά την πομπή, ενώ η ερωμένη του Sineenat Wongvajirapakdi εθεάθη να παρελαύνει. Και οι δύο φορούσαν στρατιωτικές στολές.

Η Tidjai έχει σχέση με τον βασιλιά από το 2008, αλλά, ποτέ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ως σύζυγός του, σύμφωνα με την Daily Mail. Οι τιμητικοί τίτλοι που κατέχει, ωστόσο, υποδηλώνουν πως το ζευγάρι είναι παντρεμένο. Θεωρείται πως είναι η επικεφαλής της επίσημης μονάδας σωματοφυλακής του βασιλιά.

Η ερωμένη του Sineenat Wongvajirapakdi, πρώην νοσοκόμα, αφού έχει ερωτική σχέση με τον βασιλιά βρέθηκε στην τάξη του συνταγματάρχη του στρατού.

Φωτογραφίες του Μάχα μαζί με την σύζυγό του, Tidjai, είχαν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, καθώς ο βασιλιάς εθεάθη στο αεροδρόμιο του Μονάχου με αμφίεση που δεν αρμόζει σε γαλαζοαίματο. Φορούσε τζιν παντελόνι, κοντό άσπρο φανελάκι και είχε στο χέρι και την πλάτη ένα ψεύτικο τατουάζ.

Ο Μάχα έχει τη φήμη του playboy ενώ είναι γνωστός για την αλλόκοτη συμπεριφορά του. Οι πολλές γυναίκες στη ζωή ενός Ταϊλανδού βασιλιά, ωστόσο, δεν είναι κάτι περίεργο. Οπως γράφουν οι New York Times οι αναρίθμητες αγαπημένες είναι μία βασιλική παράδοση στη χώρα. Αλλωστε, ο προπάππους του Βατζιραλονγκόρν, βασιλιάς Ράμα Ε’ είχε πάνω από 150 συζύγους και συντρόφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα