Τραγικό ατύχημα στο Αγρίνιο – Νεκρός 53χρονος που καταπλακώθηκε από τσιμεντόλιθους

Τραγικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε αποθήκη στη Νεάπολη Αγρινίου με ένας άνδρα να χάνει τη ζωή του. Πρόκειται για έναν 53χρονο που καταπλακώθηκε από τσιμεντόλιθους κατά τη διάρκεια εργασιών στο κτίσμα που βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Αγρινίου-Εμπεσού.

Ο άτυχος άνδρας μαζί με δύο ακόμη άτομα εκτελούσαν εργασίες στη στέγη της αποθήκης (για τριφύλλι και καλαμπόκι) που βρίσκεται παραπλεύρως της παλαιάς εθνικής (επαρχιακή οδός Αγρινίου-Εμπεσού). Μοιραία όμως για τον ίδιο στάθηκε η αποκόλληση τσιμεντόλιθων από τοίχο που τον καταπλάκωσαν.

Σοκαρισμένοι οι άνδρες

που ήταν μαζί του κάλεσαν ΕΚΑΒ ωστόσο το ασθενοφόρο τον παρέλαβε νεκρό κάτι που επιβεβαιώθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Στο χώρο της αποθήκης, ιδιοκτησίας του, βρίσκονται σοκαρισμένοι κάτοικοι της περιοχής και άτομα που εργάζονταν μαζί του όταν συνέβη το δυστύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά και πυροσβέστες(για τυχόν απεγκλωβισμό) και αστυνομικοί που ενεργούν την έρευνα εξετάζοντας το χώρο και συλλέγοντας μαρτυρίες.

Την τραγικότητα της υπόθεσης επιτείνει το γεγονός πως ο αδικοχαμένος 53χρονος, πριν 30 χρόνια περίπου, είχε χάσει δυο αδέρφια σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην ίδια περιοχή.

Πηγή: agrinionews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα