Τραμπ: Οικογενειακή συγκέντρωση το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων – Έτσι τον παρηγόρησε η Μελάνια

«Έχουμε ανάγκη ο σύζυγός μου να είναι πρόεδρός μας για άλλα τέσσερα χρόνια, είπε μεταξύ άλλων» είπε η πρώτη κυρία της Αμερικής, Μελάνια Τραμπ και συμπλήρωσε ότι «δεν είναι ένας παραδοσιακός πολιτικός. Δεν μιλάει μόνο, φέρνει αποτελέσματα».

Η Μελάνια επιτέλους χαμογέλασε! Μάλιστα στάθηκε στο πλάι του συζύγου της και επιτέθηκε και η ίδια στα, όπως τα αποκαλεί ο Τραμπ, μέσα ενημέρωσης των Fake News, καταδικάζοντας «τις

φήμες» που διαδίδουν οι δημοσιογράφοι και τις «ψευδείς πληροφορίες», όπως και τις «επιθέσεις» από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Δέκα εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η αναμονή που υπήρχε για την ομιλία της τρίτης συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων οφειλόταν κυρίως στο γεγονός ότι δεν έχει βγει στο προσκήνιο από τότε που έχει ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία του προέδρου, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Καθώς από τότε που έφτασε στον Λευκό Οίκο τηρεί μια πολύ διακριτική στάση , αυτή ήταν η πρώτη φορά που η πρώτη κυρία έπλεξε σε τέτοιο βαθμό το εγκώμιο του κατά 24 χρόνια μεγαλύτερου συζύγου της.

Με την ομιλία της αυτή, η Μελάνια προσπάθησε να περάσει ένα πιο καθησυχαστικό, πιο συμπονετικό μήνυμα από αυτό που περνάει μέχρι στιγμής στο συνέδριό του το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Επίσης με την ομιλία της αυτή, η πρώτη κυρία ήλπιζε να ξεχαστεί το φιάσκο του 2016, όταν στην πρώτη μεγάλη ομιλία της στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων είχε επαναλάβει ολόκληρα αποσπάσματα από ομιλία μιας άλλης πρώτης κυρίας, της Μισέλ Ομπάμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα