Πήγαν περίπατο οι τουρκικές απειλές – Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα μετά τις «κανονιές» του ΠΑΟΚ

Για κάποιους ήταν σοκ, για άλλους καταστροφή στη Θεσσαλονίκη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κάποια από τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, αναφερόμενα στον αγώνα της Τούμπας, στον οποίο ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Μπεσίκτας με το εμφατικό 3-1.

Ο τουρκικός Τύπος στέκεται, επίσης, και στην οικονομική ζημία της Μπεσίκτας καθώς ήλπιζε να προχωρήσει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και να βάλει στα ταμεία της δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

FANATIK

Η

Μπεσίκτας κατέρρευσε. 218 εκατομμύρια λίρες έγιναν ατμός. Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και απώλεσε τις ελπίδες της για να συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχασε έτσι και τις ελπίδες της για να κερδίσει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ (218 εκατομμύρια τουρκικές λίρες) από την κορυφαία διοργάνωση.

FOTOMAC

Καταστροφή στη Θεσσαλονίκη!

CNN TURK

Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και τις ελπίδες της για τον τρίτο προκριματικό γυρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει και απώλεια 25 εκατομμυρίων ευρώ από τη διοργάνωση.

MILLIYET

H Μπεσίκτας έχασε.

ΗURRIYET

Δεύτερο σοκ από τον ΠΑΟΚ για τη Μπεσίκτας με την απώλεια των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

YENISAFAK

H Μπεσίκτας είπε αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσει τον δρόμο της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

ΗΑΒERTURK

H εκπρόσωπός μας Μπεσίκτας είπε πικρό αντίο στη διοργάνωση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα μονό παιχνίδι, λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού, η Μπεσίκτας θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Καλά θα κάνουν οι γείτονες, την επόμενη φορά που θα συναντηθούν οι δρόμοι μας, να προσέχουν τι γράφουν στα social media…

Το βίντεο που έβαλε… φωτιά στην αναμέτρηση

Ένα βίντεο που άναψε τη συζήτηση λίγο πριν τη κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League δημοσίευσε η Μπεσίκτας.

Σε αυτό αρχικά διακρίνονταν κάποια πλοία να αναχωρούν από τον Βόσπορο σαν να επιχειρούν… απόβαση κι εν συνεχεία παρουσιάζονται πλάνα από την Θεσσαλονίκη και το σπίτι που μεγάλωσε ο Κεμάλ Ατατούρκ.

«Αρχίζουμε, η Μπεσίκτας έχει αγώνα», αναφέρει το μήνυμα της τουρκικής ομάδας.

Başlıyoruz. #UCL#BeşiktaşınMaçıVar pic.twitter.com/cdl0GjIytI

— Beşiktaş JK (@Besiktas) August 24, 2020

Τεταμένο το κλίμα στα social media – Απειλούσαν οι Τούρκοι οπαδοί

Κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικό κλίμα δεν είχε δημιουργηθεί από τους οπαδούς της Μπεσίκτας, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το μίνι αφιέρωμα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες που είχε δώσει η ομάδα στο παρελθόν κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τίτλο «PAOK VS Turkey» συγκέντρωσε τα εμπρηστικά σχόλια των οπαδών της ομάδας του Σεργκέν Γιαλτσίν.

Πολλοί ήταν οι Τούρκοι οπαδοί που έσπευσαν να γράψουν εμετικά σχόλια από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

«Ερχόμαστε», «Δεν μπορείτε να πάρετε την Αγιά Σοφιά, αλλά εμείς θα πάρουμε τα νησιά σας», «Θέλετε να κολυμπήσετε ξανά;», αλλά και φωτογραφίες με τον Κεμάλ Ατατούρκ και το πανό με τον Μωάμεθ τον Πορθητή που είχε σηκωθεί στο Φενέρ – Παναθηναϊκός το 2002 είναι κάποια από τα… μαργαριτάρια που μπορεί να αντικρίσει κανείς.

Κάντε κλικ και δείτε τι έγραφαν στο twitter οι Τούρκοι οπαδοί παραμονές της μεγάλης μάχης στην Τούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα