Το ξεχωριστό ρεκόρ του Λούκας Μόουρα – Συγκινητικό μήνυμα από τη γυναίκα του

Ο Λούκας Μόουρα έγραψε ιστορία στον σπουδαίο ημιτελικό του Άμστερνταμ για το Champions League κόντρα στον Άγιαξ, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής με το χατ – τρικ στην πρόκριση της Τότεναμγια πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης. Ο βραζιλιάνος άσος, πέτυχε ένα ξεχωιρστό, καθώς έγινε ο – μόλις – 5ος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που καταφέρνει να σημειώσει χατ – τρικ σε έναν ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, συγκινητικό μήνυμα ανέβασε η γυναίκα του βραζιλιάνου

άσου στο instagram, καθώς ξέρει από… πρώτο χέρι της δυσκολίες που αντιμετώπισε στη μέχρι τώρα καριέρα του. Ο Νεϊμάρ συνεχάρη τον πρώην συμπαίκτη του στη Παρί Σεν Ζερμέν με κολακευτικά λόγια…

Όσον αφορά στο ρεκόρ του Λούκας Μόουρα, κανείς από τους προκατόχους του δεν το πέτυχε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα γκολ, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι συνηθισμένο να σημειώνεις τρία γκολ σε έναν ημιτελικό Champions League. Παράλληλα, ο πρώην παίκτης της Σάο Πάολο, έγινε ο πρώτος παίκτης αγγλικής ομάδας που καταφέρνει να σημειώσει χατ – τρικ σε ημιτελικό.

Liga dos Campeões
Hat-trick numa semifinal
1 – Del Piero (Juventus)

Keywords
Τυχαία Θέματα