Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο φίλαθλο του Ολυμπιακού

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ολυμπιακού παρευρέθηκε σύσσωμη στην εξόδιο ακολουθία του Γιάννη Δημάρχου και τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία…

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Δήμαρχο, τον άτυχο φίλαθλο του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του την Κυριακή (11/11) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, «είπε» το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11) σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια των «ερυθρόλευκων».

Όπως έγινε γνωστό ο Γιάννης Δήμαρχος υπέστη τρεις ανακοπές καρδιάς.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στον Άγιο Δημήτριο Κηφισιάς και τα έξοδα ήταν καλυμμένα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το «παρών» στην επικήδεια τελετή έδωσαν ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Τοροσίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Λευτέρης Χουτεσιώτης, οι Αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης και Σάββας Θεοδωρίδης και ο Διευθυντής ποδοσφαίρου Κυριάκος Δουρέκας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε στεφάνι , όπως η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Θύρα 7, η Super League, αλλά και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα