«Η μαφία στην Ιταλία συνεργάζεται με οπαδούς, κάνοντας επιθέσεις και σε δημοσιογράφους»

Σοκ και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει στην Ιταλία και όχι μόνο το ρεπορτάζ της «RAI», που «μιλάει» για συνεργασία της μαφίας στη χώρα με οπαδούς της Γιουβέντους, με αποτέλεσμα να γίνονται επιθέσεις σε οπαδούς και δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η μαφία πάντα σε συνεργασία με οπαδούς της πρωταθλήτριας Ιταλίας, «σπρώχνει» εισιτήρια στη «μαύρη» αγορά. Όπως τονίστηκε, το 2016 ένας φίλος της «Γιούβε» είχε μιλήσει στην αστυνομία για τη συνεργασία και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία

μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/11) δημοσιογράφος της «RAI» αποκάλυψε πως δέχθηκε επίσκεψη στο σπίτι του από αγνώστους, οι οποίοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στην οικία του.

Σύμφωνα με τη «RAI» οι δημοσιογράφοι που έκαναν την έρευνα για τις σχέσεις της μαφίας με τη Γιουβέντους βρίσκονται στο στόχαστρο και απειλούνται για τη ζωή τους.

En @ilRomanistaweb sacan un nuevo avance del ‘Report’ que esta noche se emite en RAI sobre la mafia dentro de la curva de la Juventus.

El jefe de seguridad del club PERMITE que entren pancartas que se mofan de la tragedia de Superga.pic.twitter.com/Wk0gvFmwTB

— SOCCERSOY (@Soccerinfotop) 24 Οκτωβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα