Το συγκλονιστικό «αντίο» του Ινιέστα στη Βαρκελώνη – Δάκρυα, αγκαλιές και αποθέωση (εικόνες – video)

Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-0) για την τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, ήταν κάτι παραπάνω από ιδιαίτερο, καθώς ή ήταν η τελευταία «παράσταση» του σπουδαίου Αντρές Ινιέστα.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι τίμησαν το θρυλικό «8» της Μπάρτσα με pasillo, σχημάτισαν τον… διάδρομο της δόξας και τίμησαν τον συγκινημένο Ινιέστα με ένα χειροκρότημα.

Το «ευχαριστώ» και τα δάκρυα του Ινιέστα

Ο Ινιέστα πήρε το μικρόφωνο, το γήπεδο σώπασε και τα φώτα ήταν πάνω στα δακρυσμένα του μάτια «Είναι πολύ

δύσκολη μέρα. Πέρασα 22 χρόνια πανέμορφα, ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παίξω στο καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, έναν προς έναν ξεχωριστά, θα μου λείψετε, ευχαριστώ τους οπαδούς μας, για την αγάπη, τον σεβασμό που μου δείξατε από την πρώτη μέρα που έφτασα. Ήρθα παιδί και φεύγω άνδρας. Ευχαριστώ που μου ζητήσατε να μείνω, θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου. Έχω μείνει χωρίς λόγια, ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Καταλωνία, ζήτω η Φουεντεαλμπίγια».

There is something that money can’t buy and that’s love and respect. Thank You #Iniesta8Infinit @andresiniesta8 for remarkable time and memories at @FCBarcelona. We will miss you. #FCBarcelona #andresiniesta pic.twitter.com/wOrDk0qGJ2

— DJ MnH(Manish Patwa) (@DJ_MnH) 20 Μαΐου 2018

#Infinit8iniesta Gracies @andresiniesta8.

Keywords
Τυχαία Θέματα