Ο μακελάρης του Τέξας τραγουδούσε ενώ πυροβολούσε τα θύματά του – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

O 17χρονος τραγουδούσε «Another one bites the dust» κάθε φορά που πυροβολούσεΑναφωνούσε «Woo-hoo» και έπαιζε από το κινητό του εμβατήριο των γιαπωνέζων καμικάζι από τον Β’ Παγκόσμιο ΠόλεμοΟι μαρτυρίες που έρχονται στο φως προκαλούν σοκ για την ψυχραιμία με την οποία εκτέλεσε το δολοφονικό του σχέδιο ο ανήλικος

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον ελληνικής καταγωγής μακελάρη του Τέξας έρχονται στο φως

της δημοσιότητας μέσα από τις μαρτυρίες των επιζώντων.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Δημήτρης Παγουρτζής τραγουδούσε «Another one bites the dust» κάθε φορά που πυροβολούσε στο σχολείο Σάντα Φε στο Τέξας. Παράλληλα, αναφωνούσε «Woo-hoo» και έπαιζε όλο και πιο δυνατά από το κινητό του εμβατήριο των γιαπωνέζων καμικάζι από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες των επιζώντων

Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως προκαλούν σοκ για την ψυχραιμία με την οποία εκτέλεσε το δολοφονικό του σχέδιο ο ανήλικος, αφήνοντας πίσω του οκτώ νεκρούς μαθητές και δύο καθηγητές και τραυματίζοντας άλλα 13 άτομα.

Όπως είχε γίνει άλλωστε γνωστό από την πρώτη στιγμή, ο Παγουρτζής φώναξε «έκπληξη!» ενώ ξεκινούσε την επίθεσή του, πυροβολώντας την πόρτα τάξης ενώ ξεκινούσε το μάθημα εικαστικών.Α

Ακόμη, σε ανάρτησή της στο facebook, η μητέρα μαθήτριας που επιβίωσε της επίθεσης αναφέρει: «Η Ισαμπέλ κάλεσε την αστυνομία και ψιθύριζε στο κινητό της. Της είπαν να κάνει ησυχία και ότι φτάνει βοήθεια. Μετά, ησυχία στο τηλέφωνο. Άκουσαν τον ένοπλο στη διπλανή τάξη να φώναζε «γιου χου!» και να πυροβολεί και πάλι.

Ο ένοπλος επέστρεψε στην τάξη τους και τον άκουσαν να λέει “είσαι νεκρός” και να ακολουθούν νέοι πυροβολισμοί. εκείνη τη στιγμή άρχισαν να χτυπούν κινητά σε όλη την αίθουσα κι εκείνος κορόιδευε τα παιδιά που κρύβονταν σε ντουλάπα, ρωτώντας τα “νομίζεις ότι θέλουν εσένα; θέλεις να έρθεις και να το σηκώσεις;».

Βίντεο – ντοκουμέντο πριν από το μακελειό: Χόρευε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς σε γιορτή

Βίντεο – ντοκουμέντο με τον μακελάρη του Τέξας λίγες ημέρες πριν πραγματοποιήσει τα εγκληματικά του σχέδια έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ.

To βίντεο δείχνει τον Δημήτρη Παγουρτζή να χορεύει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς μαζί με άλλα μέλη της ενορίας του σε ελληνικό φεστιβάλ έξω από την πόλη της Σάντα Φε.

Δεν αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή

Ο 17χρονος δεν απειλείται, με θανατική ποινή αν και στο Τέξας προβλέπεται η εν λόγω διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της USA Today υπάρχει τροπολογία του 2005 από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ που απαγορεύει τη θανατική ποινή σε ανήλικους κάτω των 18 ετών.

«Το δικαστήριο έκρινε ότι όσοι είναι 17 ετών ή νεότεροι δεν έχουν την πνευματική ανάπτυξη προκειμένου να ξεχωρίσουν το σωστό από το λάθος» εξήγησε ο καθηγητής κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου του Κολοράντο Μάικλ Ραντελέτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα