Το σπαραχτικό «αντίο» της συντρόφου του Κώστα Κουτσοκούμνη (εικόνα)

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media αποχαιρέτησε δημόσια τον Κώστα Κουτσοκούμνη η σύντροφός του, Αννίτα Αρέστη, είκοσι ημέρες μετά τον θάνατό του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΟΠ και πρώην εκπρόσωπος των FIFA/UEFA έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και «έφυγε» από τη ζωή στις 5 Μαρτίου, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της κόρης του, Έλμα.

Το μήνυμα της συντρόφου του:

«Δύο χρόνια μαζί σου έμαθα όσα δεν έμαθα σε όλη μου τη ζωή. Κάναμε τα πάντα και οι

δυο για να είμαστε μαζί. Έμαθα να μην εγκαταλείπω τα θέλω μου, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσω. Να μη βασίζομαι στα λόγια, αλλά στις πράξεις. Έμαθα να χαμογελώ μετά από ένα δυνατό χαστούκι. Είδα τα ανείπωτα και τα ανεπαίσθητα, άντεξα τα παράλογα και παρέμεινα ο εαυτός μου.

Το παλέψαμε μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτή η δύναμη ψυχής που τόσο θαύμαζα. Δεν ήθελες να φύγεις γι΄αυτό και αγωνιζόσουν και το πάλεψες μέχρι τελευταία στιγμή γι΄αυτό που είχαμε ονειρευτεί. Γιατί με περίμενες και εγώ άργησα τόσο πολύ να έρθω στη ζωή σου, όπως είχες πει. Όμως σε περίμενε και η αδυναμία σου, η Έλμα, από την άλλη.

Σ’ άφησα να φύγεις γιατί υπόφερες πολύ. Όσο δυνατός και αν είναι αυτός ο πόνος, σου υποσχέθηκα θα ‘μαι καλά και δυνατή κι ας είναι αδιάβατος. Ο δρόμος μου ανοίγεται ξανά μπροστά μου, έτσι έχω μάθει εγώ να μη τα βάζω κάτω ποτέ κι ας πονώ και ας ματώνω, κι ας γίνομαι χίλια κομμάτια. Όμως ήταν άδικο αυτό και για τους δυο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα