Το σχόλιο Μητσοτάκη για το “Θα κάτσω σπίτι” των καλλιτεχνών (video)

Το πασίγνωστο τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη “Θα κάτσω σπίτι”, που κυκλοφόρησε το 1986, αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για μια ομάδα καλλιτεχνών, ώστε να στείλουν ένα θετικό μήνυμα στους “έγκλειστους” συμπολίτες μας.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Χρήστος Μάστορας, η Βιολέτα Ίκαρη, η Τζώρτζια Κεφαλά, η Μαρία Κηλαηδόνη και η Μαρίζα Ρίζου ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το “Θα κάτσω σπίτι 2020”.

H πρωτοβουλία ήταν της Walnut Entertainment Greece με την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Η πρωτοβουλία αυτή κέντρισε το ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έγραψε στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο twitter:

“Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι! Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη”.

Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!

Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη. https://t.co/6n12T6DG7L

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 24, 2020

Πηγή: Το σχόλιο Μητσοτάκη για το “Θα κάτσω σπίτι” των καλλιτεχνών (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα