Το πρώτο μήνυμα του Κασίγιας μετά το έμφραγμα – «Μεγάλη τρομάρα»

Καθησύχασε τους φιλάθλους της Πόρτο και τους φαν του ο Ίκερ Κασίγιας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Ο 37χρονος ισπανός τερματοφύλακας ανέβασε φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου του Οπόρτο, όπου διακομίστηκε άμεσα, όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης την Πρωτομαγιά. Ο Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου σύμφωνα με τη διάγνωση, αλλά το βράδυ της Τετάρτης έγραψε στην ανάρτησή του στο Twitter:

«Όλα υπό έλεγχο εδώ. Μία μεγάλη τρομάρα, αλλά η δύναμή μας παραμένει άθικτη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα μηνύματα και την αγάπη σας».

Todo controlado por aquí, un susto grande pero con las fuerzas intactas. Muchísimas gracias a todos por los mensajes y el cariño pic.twitter.com/i3TXsELUGD

Iker Casillas (@IkerCasillas) 1 Μαΐου 2019

O Κασίγιας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες και θα επιστρέψει εν συνεχεία στο σπίτι του, ενώ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν και εκφράζονται φόβοι πως ίσως να μην επιστρέψει στα γήπεδα. Ο διάσημος άσος αισθάνθηκε ζάλη και πόνους στην πλάτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου των «δράκων». Μέσα σε ελάχιστο χρόνο διακομίστηκε στο νοσοκομείο και έτσι απέφυγε τα χειρότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα