Το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» για το διαζύγιο Φώφης – Βενιζέλου: Είναι που όλα ήρθαν αργά

Η ρήξη μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και Ευάγγελου Βενιζέλου οδηγεί το ΚΙΝΑΛ σε μια νέα κρίση, με τους βενιζελικούς να αποχωρούν και τους υπόλοιπους, είτε να συντάσσονται με την επικεφαλής του κόμματος, είτε να μην εκφράζονται ακόμα.

Σε μια τέτοια κρίση, δεν γινόταν να μην πάρει θέση και το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο», το οποίο σε ανάρτησή του στο Facebook

με τίτλο «Είναι που όλα ήρθαν αργά», ανοίγει τα «χαρτιά» του για το πολύκροτο διαζύγιο.

«Για το μεν ΚΙΝΑΛ, αποχωρεί ένας δεξιός πολιτικός που ήταν το κύριο εμπόδιο για τον “επαναπατρισμό” των απογοητευμένων από το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει το «Παλιό ΠΑΣΟΚ» και συμπληρώνει:

«Για τον δε Ευάγγελο, ανοίγει ο δρόμος ώστε να συνεχίσει τον εθνικό “Γολγοθά” του, χωρίς κομματική ταυτότητα. Ένας δεξιός πολιτικός με σοσιαλδημοκρατικό διαβατήριο, ειναι το ιδανικό εφαλτήριο για την ανάδειξή του ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο προεδρικός θώκος αποτελεί το μοναδικό του στόχο – ως πολιτικό ον – από το 2015».

«Η αυτοθέλητη φυγή του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, όσο καλοδεχούμενη και αν είναι, φαντάζει λίγη. Την ίδια στιγμή ο Πράσινος Ήλιος και το όνομά μας είναι μια υποσημείωση στο ψηφοδέλτιο. Τα οικονομικά του Κινήματος παραμένουν σε αταξία. Η ανανέωση προσώπων και ιδεών γίνεται με αργούς ρυθμούς. Υπάρχει ακόμα χρόνος», καταλήγει στην ανάρτησή του το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο».

Η σχετική ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα