Το μήνυμα συμπαράστασης της Μπαρτσελόνα στον ελληνικό λαό – Με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στον Αστέρα η Χιμπέρνιαν (εικόνες)

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε και αυτή μήνυμα στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, εκφράζοντας την συμπαράσταση της στον σκληρά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, από τις φονικές πυρκαγιές. Όλο ο πλανήτης έχει, άλλωστε, συγκλονιστεί από το δράμα της χώρας μας.

«Η barça στέκεται αλληλέγγυα με τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες

και στέλνει τη συμπαράσταση στον ελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει το μήνυμα που ανέβασαν οι «μπλαουγκράνα» στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook. Να θυμίσουμε ότι στην «Μπάρτσα» προπονητής είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Την Τετάρτη η αποστολή της Μπαρτσελόνα πέταξε για το Πόρταλντ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της

****
Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστούν (και) οι ποδοσφαιριστές της Χιμπέρνιαν στο εντός έδρας παιχνίδι τους με τον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League. Όπως έχει ανακοινώσει η ελληνική ομάδα, το ίδιο θα πράξουν και οι Αρκάδες.

Σημειώνεται ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στο Εδιμβούργο το βράδυ της Πέμπτης (21.45) θα τηρηθεί επίσης ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη των 80 και πλέον νεκρών Ελλήνων από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Our thoughts are with those who have suffered loss in the Greek wildfires. A minute’s silence will be held ahead of kick-off tomorrow night, and black armbands will be worn. pic.twitter.com/oJE4azLmiX

— Hibernian FC (@HibsOfficial) 25 Ιουλίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα