Χατζηθεοδωρίδης: Μεγάλο βήμα ο Παναθηναϊκός – Επίσημα στον Άρη ο Μπάσα (εικόνες)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την απόκτηση του έλληνα πλάγιου αμυντικού Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια στην Ολλανδία, όπου βρίσκονται οι «πράσινοι» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Ο Χατζηθεοδωρίδης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ανήκε στην αγγλική Μπρέντφορντ από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Χατζηθεοδωρίδης δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος

που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου και για μένα ένα μεγάλο βήμα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να παίζω σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

****
Παίκτης του Άρη αποτελεί πλέον με κάθε επισημότητα και ο Μιγκιέν Μπάσα, με τον αλβανό αμυντικό χαφ να υπογράφει συμβόλαιο για δύο έτη με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση απόκτησής του από την ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Migjen Xhevat Basha. O 31χρονος διεθνής Αλβανός μέσος, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1987 στη Λωζάννη. Ο Migjen Basha, που ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από την ελβετική FC Lausanne, έχει καταγράψει μια σημαντική παρουσία στα ιταλικά γήπεδα, αγωνιζόμενος –μεταξύ άλλων- σε Frosinone, Atalanta, Torino, Como, Bari.
Είναι διεθνής με όλες τις μικρές (ηλικιακά) εθνικές ομάδες της Ελβετίας (U-17, U-18, U-19, U-21) και από το 2013 είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών της Αλβανίας. Μάλιστα, αγωνίστηκε και στα γήπεδα της Γαλλίας, καθώς ήταν στην αποστολή της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας για το Euro 2016».

Ήρθε για τον Άρη και ο Φραν Βελέζ

****
Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε επισήμως την Τετάρτη την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού Λενί Νανγκίς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2020.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Βοιωτίας:

H Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία με την απόκτηση του Γάλλου διεθνή Lenny Nangis. Ο 24χρονος επιθετικός με καταγωγή από την Γουαδελούπη βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Π.Α.Ε. και παρουσία του προέδρου της Π.Α.Ε. Κωνσταντίνου Κολοκυθά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών.
O Lenny Nangis γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1994 στο Basse Terre της Γουαδελούπης έχοντας την Γαλλική υπηκοότητα. Έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται κύρια στην αριστερή επιθετική γραμμή.
Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γουδελούπης με την πρώτη του συμμετοχή στις 24 Μαρτίου 2018 ενώ έχει περάσει ως διεθνής σε όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας έχοντας καταγράψει 66 συμμετοχές και 19 γκολ (U-16: 11συμ. – 6 γκολ, U-17: 21 – 9, U-18: 5 – 1, U-19: 14 – 1, U-20: 10 – 2, U-21: 3 συμμ.)
Ξεκίνησε από την ομάδα U-19 της Καέν και το καλοκαίρι του 2011 μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα. Το 2015 «μετακόμισε» στη Λίλ για να δοθεί ένα χρόνο αργότερα στη Μπαστιά. Την τελευταία χρονιά αγωνίσθηκε στη Βαλανσιέν.
Συνολικά ο Lenny Nangis μετρά 154 συμμετοχές και 8 γκολ στα γαλλικά πρωταθλήματα και κύπελλο (Ligue 1: 89 συμ. – 5 γκολ, Ligue 2: 49 συμ. – 2 γκολ, Coupe de France: 6 συμ. – 1 γκολ, Coupe de Ligue: 10 συμ.).

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα