Το γεύμα στο Μαξίμου και η σέλφι με τον Τσίπρα

Με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γευμάτισε ο Αλέξης Τσίπρας, στη βέραντα του Μεγάρου Μαξίμου, το κλίμα της οποία μετέφερε ο ίδιος το πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο twitter. Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε:

“Συνάντηση

με τους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου. Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών”.

Συνάντηση με τους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου. Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών. pic.twitter.com/BaIoGovTnT

— Alexis Tsipras (@atsipras) March 16, 2019

Το γεύμα και η συζήτηση έγινε σε χαλαρό κλίμα και όπως επιτάσσει η εποχή βγήκαν και οι σέλφι της συνάντησης, με τη Μυρσίνη Λοΐζου να ανεβάζει στο λογαριασμό της μία με τον Αλέξη Τσίπρα και μία ακόμα με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη και την συνυποψήφια της Ιωάννα Κοντούλη.

η μέρα ήταν ανοιξιάτικη εύχομαι να είναι έτσι και η συνέχεια.με την Ιωάννα Κοντούλη, υποψήφια ευρωβουλευτή και τον Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Gepostet von Mirsini Loizou am Samstag, 16. März 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα