Έσταξε… μέλι ο Ερντογάν για τον Παυλόπουλο (video)

Το εγκώμιο του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου έπλεξε από την Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΑΝΤ1».

Σύμφωνα με τον «ΑΝΤ1», ο Ερντογάν χαρακτήρισε τον κ. Παυλόπουλο ως «πιστό άνθρωπο», εξηγώντας πως ήταν ο πρώτος ο οποίος του τηλεφώνησε τη νύχτα που εκδηλώθηκε η αποτυχημένη απόπειρα του πραξικοπήματος.

«Ο πρώτος που μου τηλεφώνησε, ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος. Αμέσως μου τηλεφώνησε. Τέτοιος πιστός άνθρωπος είναι. Το να αποδεχθείς την πρόσκληση ενός τέτοιου ανθρώπου, έχει ξεχωριστή

σημασία για εμάς. Είπαμε ότι πρέπει να λύνουμε τα προβλήματά μας με συζήτηση και να μην τα αναβάλλουμε, καθώς δεν κερδίζει έτσι καμία πλευρά», υπογράμμισε ο τούρκος πρόεδρος.

Παράλληλα, ερωτηθείς από δημοσιογράφο για το εάν διαπίστωσε κάποια διάσταση απόψεων μεταξύ του Προκόπη Παυλόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, απάντησε: «Όχι, έχουν ακριβώς την ίδια θέση για τη Συνθήκη της Λωζάνης».

Ωστόσο, ο Ερντογάν επέμεινε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο, ενώ θεωρεί ότι είναι όλοι είναι εναντίον του και προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα της Τουρκίας, όχι μόνο σήμερα. «Αυτό έχει ξεκινήσει 100 χρόνια πριν, από όταν ο Κεμάλ Ατατούρκ προσπάθησε να διώξει τους Έλληνες», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Το σχετικό βίντεο του ΑΝΤ1:

Keywords
Τυχαία Θέματα