Το δικό τους κατοικίδιο είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, σε συνεργασία με τον «Φιλοζωικό Σύλλογο Ραφήνας – Πικερμίου» και τα καταστήματα Pet Point, διοργάνωσαν την «Ημέρα Υιοθεσίας», αποδεικνύοντας στην πράξη την σημασία που δίνουν στην ανάπτυξη του αισθήματος της φιλοζωίας.

Το κάλεσμα του Δήμου και των φιλόζωων βρήκε την άμεση ανταπόκριση των πολιτών της Ραφήνας, οι οποίοι από τις 11 το μεσημέρι της Κυριακής κατέκλυσαν το κιόσκι που είχε στηθεί στην πλατεία για να ενημερωθούν για τις διαδικασίες υιοθεσίας και φροντίδας

των μικρών ζώων. Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που δεν έχασαν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους ζωάκι, προχωρώντας στην υιοθεσία ενός από τα χαριτωμένα κατοικίδια.

Μάλιστα, στο κιόσκι βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για τα κατοικίδια και τις διαδικασίες υιοθεσίας, έβαλε την υπογραφή του σε μια από αυτές.Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής και η Τζωρτζίνα Λεγάκη, προϊσταμένη του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του δήμου, η οποία ήταν εκείνη που συμπλήρωνε εθελοντικά τα έγγραφα των υιοθεσιών.

Ο κ. Μπουρνούς, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση που έδειξαν οι πολίτες σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, επισημαίνοντας μάλιστα πως οι υιοθεσίες κατοικίδιων έφτασαν σε διψήφιο αριθμό.

Πηγή φωτογραφιών: irafina.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα