Το «άστρο» του Κέβιν Σπέισι έχει δύσει – Μόλις 129 δολάρια οι εισπράξεις στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Το καλλιτεχνικό τέλος του Κέβιν Σπέισι φαίνεται πως έχει έρθει κάτι που επιβεβαιώνεται και από πραγματικά νούμερα. Για την ακρίβεια τα νούμερα των εισπράξεων που έκανε η τελευταία του ταινία, την οποία είχε γυρίσει πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης με επίκεντρο τον ίδιο.

Το «Billionaire Boys Club» έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή σε οκτώ μόλις κινηματογράφους σε όλες τις ΗΠΑ, κάνοντας εισπράξεις…126 δολαρίων, ενώ τη δεύτερη μέρα, το Σάββατο 18/8 έκανε 162 δολάρια εισπράξεις, νούμερο

απογοητευτικό για μία τέτοια ταινία.

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία μιας λέσχης της δεκαετίας του ’80, η ταινία ήταν ένα από τα τελευταία πρότζεκτ που είχε ολοκληρώσει ο Σπέισι πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων που του κόστισε το ρόλο του στη σειρά «House of Cards», στην ταινία «Όλα τα λεφτά του κόσμου» και πιθανότατα σε οτιδήποτε άλλο θα ήθελε να κάνει από εδώ και πέρα.

Ο διανομέας της ταινίας, Vertical Entertainment, τον περασμένο Ιούνιο είχε δηλώσει ότι θα κυκλοφορούσε κανονικά την ταινία, παρά το γεγονός ότι καταδικάζει τις απρεπείς συμπεριφορές, για να δώσει την ευκαιρία στο υπόλοιπο καστ και τους συντελεστές της να δουν τους κόπους τους στην οθόνη.

Keywords
Αναζητήσεις
selena gomez εμαθε
Τυχαία Θέματα