Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά με τους αδειούχους – Παράταση δέκα λεπτών στον απόπλου των πλοίων

Χιλιάδες αδειούχοι εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα και στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας επικρατεί από το πρωί το αδιαχώρητοΟ λιμενάρχης του Πειραιά να αποφασίσει 10λεπτη παράταση στον απόπλου των πλοίων

Πρώτη Παρασκευή (02/08) του Αυγούστου και πλέον το μεγαλύτερο μέρος των αδειούχων ετοιμάζει βαλίτσες τις καλοκαιρινές του διακοπές με αποτέλεσμα στο λιμάνι του Πειραιά να γίνεται το αδιαχώρητο από το πρωί.

Αυτό

έχει ως αποτέλεσμα όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμό «ΣΚΑΪ» ο λιμενάρχης του Πειραιά να αποφασίσει 10λεπτη παράταση στον απόπλου των πλοίων, το πρωί της Παρασκευής (02/08) προκειμένου οι ταξιδιώτες να προλάβουν να μπουν στα καράβια τους που θα αναχωρήσουν για τους καλοκαιρινούς τους προορισμούς.

Σημειώνεται πως η έξοδος των Αθηναίων ξεκίνησε από την Πέμπτη (01/08), με αποτέλεσμα η κίνηση στο λιμάνι να είναι αυξημένη. Υπενθυμίζεται ότι στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, για να επιβλέψει την κατάσταση, τονίζοντας πως όλα εξελίσσονται ομαλά. Η έξοδος των αδειούχων αναμένεται να κορυφωθεί το σαββατοκύριακο με χιλιάδες επιβάτες να αναχωρούν για τα νησιά του Αιγαίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα