Τι λέει το θύμα του γνωστού παρουσιαστή με την κλοπή κινητού στο Σύνταγμα

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως μπαίνει σε νέες δικαστικές περιπέτειες 57χρονος γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο, ο οποίος συνελήφθη για συνέργεια σε κλοπή κινητού τηλεφώνου στο Σύνταγμα.

Το θύμα είναι τελικά η 29χρονη Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, Λευκή Δήμου. Η ίδια μίλησε στο «wepost.gr» και τόνισε πως ο 58χρονος παρουσιαστής και μοντέλο οδηγούσε τη μηχανή του, με συνεπιβάτη έναν φίλο του. Η γυναίκα περίμενε στη

στάση της Βασιλίσσης Σοφίας, στο Σύνταγμα. Ξαφνικά ενώ έγραφε μήνυμα στο κινητό της, είδε έναν άντρα να την πλησιάζει και να της αρπάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως διηγήθηκε η 29χρονη, άρχισε να τρέχει με την βαλίτσα στα χέρια για να τους προλάβει. Τονίζει, μάλιστα, πως οι πολίτες που ήταν κοντά στο περιστατικό την άκουσαν να φωνάζει και μπήκαν μπροστά στους δράστες και τους ακινητοποίησαν, ενώ στην συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία.

Υπογράμμισε ότι αρχικά δεναναγνώρισε τον γνωστό παρουσιαστή και διαπίστωσε ποιος είναι όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα. Αποκάλυψε πώς κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι οι δύο δράστες πέρασαν τη νύχτα της Τετάρτης (31/07) στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως.

Δείτε τι έγραψε η ίδια στο Facebook:

Πηγή: wepost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα