Το Politico «διαψεύδει» τον Μητσοτάκη

Μια δήλωσή του προ μηνών στο Politico, την οποία μάλιστα είχε «κρύψει» η ΝΔ από το σχετικό δελτίο Τύπου της, επιχείρησε να διαψεύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

Η επίμαχη δήλωση έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξης του προέδρου της ΝΔ στο Politico πριν από πέντε μήνες και είχε προκαλέσει σάλο στο πολιτικό σκηνικό, καθώς ο κ. Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο περί αυτονομιστικών δυνάμεων στη Μακεδονία, τονίζοντας ότι είναι ικανές να προκαλέσουν περιφερειακές αναταραχές.

Μάλιστα,

από το δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει τότε η ΝΔ είχε «μυστηριωδώς» εξαφανιστεί το επίμαχο απόσπασμα, γεγονός που είχε γεννήσει πλήθος ερωτημάτων.

Μέχρι σήμερα, Τρίτη όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής χαρακτήρισε ως «fake news» την επίμαχη δήλωση, κάτι βέβαια που έρχεται σε σύγκρουση με την ίδια την πραγματικότητα, όπως θα δείτε και παρακάτω.

Το «γάντι» σήκωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής την εκτύπωση από το περιοδικό Politico, όπου «θα δείτε τη φράση που αποδίδετε σε εσάς. Χαίρομαι που λέτε ότι δεν την είπατε ποτέ», όπως σημείωσε.

Το σχετικό απόσπασμα από το Politico:

Keywords
Τυχαία Θέματα