Τις δόξες του ακροδεξιού Σαλβίνι στο μεταναστευτικό ζήλεψε ο Άδωνις

Μπορεί οι περισσότεροι να αναρίγησαν στο άκουσμα της πρόθεσης του υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματτέο Σαλβίνι να δημιουργηθεί «φάκελος Ρομά» ώστε να εξακριβωθεί πόσοι βρίσκονται σε ολόκληρη την ιταλική επικράτεια, για έναν Άδωνη Γεωργιάδη όμως, αυτό ήταν απλά η δική του εκδοχή της «εισαγωγής στον ανθρωπισμό».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε στον ρ/σ 24/7 ο Γιάννης Μουζάλας εκφράζοντας θυμηδία για την άποψή του ότι το προσφυγικό δεν λύνεται αν δεν τελειώσουν

οι πόλεμοι και υποστήριξε ότι λύση είναι «να τελειώνουν οι επιτροπές ασύλου το έργο τους πολύ γρήγορα, οι παράνομοι μετανάστες να απευλαύνονται, να έχουμε κλειστά κέντρα χωρίς ελπίδα ότι θα μπορέσουν να περάσουν στην ΕΕ.

Η ουσία είναι να φυλάς τα σύνορά σου. Και η θάλασσα έχει σύνορα. Η πολιτική Σαλβίνι αρέσει στους ιταλούς ψηφοφόρους. Και εγώ δεν την αποδοκιμάζω καθόλου. Αλλά κινδυνεύουμε να έχουμε ροή από την Τουρκία, από τη Γερμανία, την Ιταλία. Θέλω την πολιτική που ασκούσε ο Αντώνης Σαμαράς στο μεταναστευτικό».

Υ.Γ. Δηλαδή να βυθίζονται βάρκες σε Φαρμακονήσια και σία;

Keywords
Τυχαία Θέματα