Τι βρήκαν οι αρχές στο σπίτι του μακελάρη του Λονδίνου (εικόνες)

Φωτογραφίες και χάρτες από την περιοχή του Γουέστμινστερ είχε στο δωμάτιό του ο δράστηςΑπό την έρευνα προέκυψε ότι οδηγούσε με 76 χιλιόμετρα την ώρα όταν έπεσε πάνω στους πεζούς

Τα ευρήματα της αστυνομίας στο σπίτι του μακελάρη του Λονδίνου φανέρωσαν ότι ο δράστης ετοίμαζε με κάθε λεπτομέρεια την επίθεση.

Συγκεκριμένα, οι βρετανικές αρχές από τα ευρήματα που βρήκαν στο σπίτι του 52χρονου Masood, πιστεύουν πως ο δράστης πέρασε κάποιες ημέρες εκεί σχεδιάζοντας την επίθεση με κάθε λεπτομέρεια.

«Τα έγγραφα περιλαμβάνονται φωτογραφίες του Κοινοβουλίου και χάρτες

της Γέφυρας του Γουέστμινστερ και της γύρω περιοχής. Υπήρξε ένας σχεδιασμός και δεν ήταν μια ξαφνική πράξη θυμού» πρόσθεσε.

«Οι αρχές πιστεύουν ότι είχε νοικιάσει το διαμέρισμα μερικές εβδομάδες πριν την επίθεση. Αλλά οι γείτονες επισημαίνουν πως σπάνια έβλεπαν τον δράστη, του οποίο το σπίτι που ζούσε με την οικογένειά του ήταν τρία μία μακριά» αναφέρει μια πηγή.

«Υπάρχει μια θεωρία ότι χρησιμοποιήθηκε ως ένα δωμάτιο πολέμου στο οποίο μπορούσε να σχεδιάσει τις πράξεις του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Από την έρευνα έγινε επίσης γνωστό, ότι οδηγούσε με 76 χιλιόμετρα την ώρα όταν έπεσε πάνω στους πεζούς στη γέφυρα του Γουέστμινστερ

Keywords
Τυχαία Θέματα