Τι βλέπαμε στην ελληνική τηλεόραση το 1996, εκτός από το «Λόγω Τιμής»

Η επιστροφή του «Λόγω Τιμής», μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, μας γέμισε αναμνήσεις, συγκίνηση και νοσταλγία.

Η σειρά μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή μας στις 30 Σεπτεμβρίου 1996 μέσα από τη συχνότητα του MEGA, και τώρα προβάλλεται ξανά -αυτή τη φορά από τον ΣΚΑΪ- για να δούμε τι απέγιναν η Ηρώ, ο Τσίου, ο Μάνος και οι υπόλοιποι…

Εκτός όμως από την αγαπημένη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου με τη δεμένη παρέα των παιδιών από την Πάτρα, τι άλλο βλέπαμε στην

ελληνική τηλεόραση εκείνη τη χρονιά;

MEGA

Στο MEGA το 1996 εκτός από το Λόγω Τιμής, βλέπαμε και μία άλλη παρέα, κωμική αυτή τη φορά, το Εμείς κι Εμείς, με την Ελένη Γερασιμίδου, τον Βασίλη Κούκουρα, τη Μαρία Φιλίππου, τη Νατάσα Μανίσαλη κα. Επίσης, προβαλλόταν ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς Ντόλτσε Βίτα με πρωταγωνιστές την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη.

Επίσης βλέπαμε τη σειρά Ασυνήθεις Ύποπτοι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Ελευθερία Ρήγου, τον Ιό του Πατέρα με τον Τάσο Χαλκιά και τον Κώστα Ρηγόπουλο, την Παλίρροια -που ήταν η πρώτη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη για το MEGA- και την κοινωνική σειρά Προδοσία.

ΑΝΤ1

Στον ΑΝΤ1 το 1996 παρακολουθούσαμε τον Γιάννη Μπέζο να ενσαρκώνει τον υπέροχο καρδιοκατακτητή Ζάχο Δόγκανο στη σειρά Εκείνες κι Εγώ. Επίσης, βλέπαμε τον Κώστα Κόκλα και τη Μαριάννα Τουμασάτου στο Cheek to Cheek, τη σειρά Καληνύχτα Μαμά με τη Λίλα Καφαντάρη και τη Σοφία Ορθή με πρωταγωνιστές τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ακόμα, προβάλλονταν οι δύο πασίγνωστες σειρές του Νίκου Φώσκολου, Λάμψη και Καλημέρα Ζωή, καθώς και η δραματική σειρά Το Χρώμα του Φεγγαριού με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Καζάκο και τη Σμαράγδα Καρύδη.

ΕΡΤ1

Στην ΕΡΤ1 προβάλλονταν οι σειρές Τα Χρώματα της Αγάπης, Οι Δικοί μας Άνθρωποι, και η Λυγερή, με πρωταγωνίστρια την Παναγιώτα Βλαντή.

Keywords
Τυχαία Θέματα