Τι «τσεκάρει» ο Μητσοτάκης όταν συναντά κάποιον (video)

Πού «πέφτει» το μάτι μας όταν συναντάμε έναν άνθρωπο; Ορισμένοι παρατηρούν τη στάση του σώματος του συνομιλητή τους, κάποιοι τη χειραψία, άλλοι το πρόσωπο, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που «τσεκάρουν» τη… γραβάτα.

Στους τελευταίους φαίνεται πως ανήκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα τουλάχιστον με τη στήλη «Βηματοδότης», η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο πρωθυπουργός παρατηρεί το χρώμα της γραβάτας και εάν αυτό είναι το ίδιο με το δικό του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα δίνει και ορισμένα παραδείγματα: Όταν υποδέχτηκε τον Μάικλ Πομπέο στο Μέγαρο Μαξίμου παρατήρησε ότι

φορούσαν την ίδια γραβάτα.

«Στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ πηγαίνοντας προς την έξοδο έπεσε πάνω στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιο Λιβανό και αμέσως επικεντρώθηκε στη γραβάτα του. «Μη μου πεις ότι φοράμε την ίδια…». Την πλησίασε κοντά στη δική του και διαπίστωσε: «Σπήλιο, την ίδια φοράμε, την ίδια μονόχρωμη απόχρωση του μπλε», αναφέρει ο «Βηματοδότης».

Το altsantiri.gr συνέλεξε μερικά ακόμη παραδείγματα: Ένα τέτοιο σημειώθηκε σε συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Γιάννη Μπουτάρη, όταν ο νυν πρωθυπουργός δήλωσε «έκπληκτος» από τη γραβάτα του τότε δημάρχου Θεσσαλονίκης. «Δήμαρχε δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση», του είχε πει.

Αλλά και κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Ναυτιλίας τον περασμένο Αύγουστο, ο πρωθυπουργός φανέρωσε το «κόλλημά» του με τη γραβάτα, καθώς αυτή που φόρεσε ήταν πλήρως εναρμονισμένη με τον χώρο: «Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά έχω βάλει γραβάτα με άγκυρες σήμερα», είχε πει ο κ. Μητσοτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα