Λάκης Λαζόπουλος και Σεμπάστιαν Κοχ μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας «Μη χαμηλώνεις το βλέμμα»

Στην πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Μη χαμηλώνεις το βλέμμα» (Never Look Away), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σεμπάστιαν Κοχ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος

και ο πολυβραβευμένος ηθοποιός διατηρούν ισχυρές φιλικές σχέσεις από τον καιρό που είχαν συνεργαστεί στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι».

Ο Σεμπάστιαν Κοχ, όπως ανέφερε ο ίδιος καθώς προλόγιζε την ταινία, τόνισε πως από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα διάλεξε ένα σπίτι στην Πάρο, στην Πάρο που αγάπησε φιλοξενούμενος όλα τα προηγούμενα χρόνια, στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου.

Βγαίνοντας από την αίθουσα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στο altsantiri.gr πως «η ταινία είναι ένα αριστούργημα που έρχεται ακριβώς σε μια στιγμή όπου ο κόσμος αναζητά τη σκέψη, την ποιότητα, τις καλές ερμηνείες και απομακρύνεται από την προχειρότητα, τη φτήνια και της ανόητου περιεχομένου ταινίες. Η ταινία μου άρεσε περισσότερο κι από το «Οι ζωές των άλλων». Κανένας άνθρωπος με σκέψη δεν πρέπει να χάσει αυτή την ταινία».

Θερμός εναγκαλισμός του Λάκη Λαζόπουλου με τον φίλο του, Σεμπάστιαν Κοχ, στο περιθώριο της πρεμιέρας της ταινίαςΟ Λάκης Λαζόπουλος, η CEO της FEELGOOD, Ειρήνη Σουγανίδου, ο Σεμπάστιαν Κοχ και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα